Review | Oriflame The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow

Afgelopen keren liet ik jullie een aantal producten zien uit de nieuwe Oriflame The ONE-collectie; deze week is het de beurt aan de The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow, het laatste product dat ik van deze serie zal laten zien. Deze crèmige oogschaduw zit in een potje van 4 gram en is verkrijgbaar in totaal 8 tinten:
30744 Beige Pearl, 30745 Rose Gold, 300746 Golden Brown, 307 Olive Green, 30748 Petroleum Shine, 30749 Deep Indigo, 30750 Intense Plum en 30751 Shimmering Steel. SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCIk test de kleur Shimmering Steel. The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow verandert bij het aanbrengen van een crèmige substantie in een poeder; je ziet steeds meer van dit soort oogschaduws. Het voordeel is dat ze vaak heel goed gepigmenteerd zijn en dat ze niet ophopen in de plooitjes.Deze oogschaduw is inderdaad zeer goed gepigmenteerd. Je hebt dan ook niet veel nodig om een intense blik te creëren. Grijzige tinten geven je huid al snel een grauwige look, maar ik vind dat hier reuze meevallen, tenminste, als ik even uitga van mijn eigen ondertoon. Dit kan bij anderen natuurlijk anders uitpakken.SAMSUNG CSCSAMSUNG CSCHier heb ik de kleur gewoon in mijn arcadeboog aangebracht, maar je kunt met deze kleur ook prima een smokey eyes maken. Dit kun je overigens met alle donkere tinten uit deze collectie doen! Smokey eyes hoeven niet per se met een zwarte of grijze tint gecreëerd te worden. Je kunt het product met de vingers aanbrengen, dat gaat net zo gemakkelijk als met bijvoorbeeld een sponsapplicator of kwastje. Zorg er dan wel voor dat je handen/vingers schoon zijn! Anders kunnen bacteriën zich al gauw verzamelen; niet zo hygiënisch. Als je er een smokey blik mee wilt maken, dan zou ik wel een klein oogschaduwkwastje gebruiken, zo kun je preciezer werken. Wil je weten hoe je een smokey eye-look maakt? Bekijk dan dit filmpje! SAMSUNG CSCIk vind The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow een fijn product. Het pakt goed, de pigmentatie is geweldig en het hoopt zich inderdaad niet op in de plooien, zodat je een oogschaduwbasis eigenlijk wel achterwege kunt laten. Je kunt met deze oogschaduw alle kanten op; je kunt er een dramatische ooglook mee maken, maar ook een natuurlijke, zachte uitstraling mee creëren. Er is één nadeel: dit soort oogschaduws droogt snel uit; maar dat geldt dus voor alle merken. Sluit het potje dan ook goed en bewaar het niet te lang.

The ONE Colour Impact Cream Eye Shadow kost € 13,- per stuk en is verkrijgbaar in de webshop van Oriflame.

Aanbevolen artikelen

8 Reacties

  1. Mooie smokey eye heb je gemaakt, de pigmentatie van de oogschaduw ziet er echt super uit!

  2. Ziet er goed uit en wat veel product zit er in !

  3. Mooi product zeg! Je hebt er een mooie look mee gemaakt 🙂

  4. De pigmentatie ziet er wel erg goed uit! Fijn ook dat het product niet ophoopt in de plooitjes; dat vind ik echt wel een pluspunt!

  5. Wat een mooi product, de pigmentatie ziet er goed uit! Het kleurtje vind ik ook heel erg mooi.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *