Beauty, Headlines Oriflame The One Colour Unlimited Lip Gloss, Oriflame The One Colour Unlimited Lipstick, Oriflame The One Eye Liner Stylo, Oriflame The ONE langhoudend-collectie

Review The One Colour Unlimited Lipstick

Afgelopen week reviewde ik één van de kleurtjes uit de Oriflame The One Colour Unlimited  Lip Gloss en vandaag heb ik de lipstick voor jullie. Ik hoop dat deze mij net zo goed gaat bevallen als de lipgloss! Wil je weten of dat zo is? Lees dan verder!

The One Colour Unlimited Lipstick 2De lipstick in kleur Absolute Blush zit verpakt in een huls, met daar om heen een kartonnen verpakking. Net wat luxer dan de lipgloss, die had geen kartonnen verpakking. Ik vind de paarse kleur hier beter geschikt dan bij de lipgloss. Je ziet de kleur niet van buitenaf, waardoor het niet vloekt met kleur, wat de Lipgloss dus wel had.

The One Colour Unlimited Lipstick 3Ik verwacht van de kleur dat hij ongeveer dezelfde kleur heeft als de lipgloss, alleen net wat matter. De combinatie van de twee zal ook heel mooi zijn!

the one lipstick 2Het product brengt met swatchen lekker romig aan op mijn arm, wat ik verlang van een Lipstick. De lipstick bevat alleen geen SPF 15, wat 8 van de tien keer wel zo is bij een Lipstick, een min puntje dus. Ik vind het namelijk niet prettig om er een lippenbalsem met SPF 15 onder te hebben. Ik zal deze Lipstick dus niet snel adviseren in de brandende zon.

the one lipstick 3De kleur is lekker zacht, en net genoeg om je lippen wat kleur te geven. Een wow-factor heeft hij dus niet, maar voor een subtiele look is deze lipstick super geschikt. Het verbaast me enorm dat de lipstick op mijn lippen matter is dan verwacht, maar hij brengt wel echt fijn en romig aan.

Wat vinden jullie van deze Lipstick? Hij is natuurlijk super draagbaar, en past bij iedereen. Ik ben er zeker tevreden over, en zou hem zeker aanraden!

Deze lipstick is te koop op Oriflame.com en kost €8,99

Liefs,
Shannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.