Review – NYC Sun ’n Bronze bronzing powder

Bij gebrek aan zonlicht ziet ons velletje er in de winter stukken bleker uit. Velen maken dan de fout om een foundation te kiezen in een tint donkerder, zodat ze meer kleur in hun gezicht krijgen. Niet doen! Foundation is ervoor bedoeld om te egaliseren, niet om de huid een kleurtje te geven. Een te donkere foundation geeft dat maskereffect waar iedereen nou juist zo voor huivert. Een beter idee is om een blusher of bronzing powder te gebruiken; dat ziet er veel gezonder en natuurlijker uit. Het voordeel van bronzing powders is dat je ze over je hele gezicht kunt aanbrengen: wangen/jukbeenderen, voorhoofd, neus en kin, alsof je een middagje in de zon hebt gezeten, maar ook op je decolleté. Het beste is om deze bronzing powders met een grote kwast aan te brengen. Blushers daarentegen kun je meestal alleen op de jukbeenderen en wangen aanbrengen omdat ze vaak uitgesproken tinten hebben (een perzikkleurig voorhoofd bijvoorbeeld is immers niet zo fraai). Blushers kun je daarom dan weer beter met een kleinere blusherkwast aanbrengen.NYC Sun ’n Bronze bronzing powder 3Deze bronzing powder van NYC geeft een warme glow op je gezicht en/of decolleté. Het poeder bestaat uit verschillende tinten die samen één tint vormen zodra je er met je kwast overheen veegt.Zelf vind ik deze tint iets te gelig en te licht voor mijn huidtype; ik mis een roodtint, zodat de kleur wat dieper zou zijn en de ondertoon van mijn huid zou benadrukken. Nu blijft mijn gezicht als het ware een beetje ‘vlak’. Het verandert mijn huidtint, maar het wordt er niet echt donkerder van. Alleen als je een héél lichte huid hebt dan kan het natuurlijk wel prima uitvallen, maar niet bij mij in elk geval.

NYC Sun ’n Bronze bronzing powder 2Ik gebruik ‘m nu vooral om mijn hals en decolleté net dat beetje extra kleur te geven. Daar vind ik deze bronzing powder perfect voor, want veel bronzingpoeders vind ik al snel te donker voor mijn hals. De hals is immers vaak al veel lichter van kleur dan je gezicht, omdat de hals minder zon opvangt. Dit poeder is daarnaast vrij mat, wat een natuurlijke look geeft. Sommige bronzing powders hebben behoorlijk wat shimmers erin, maar dat is niet altijd even mooi; ik gebruik liever een glanspoeder afzonderlijk, zodat ik zelf kan bepalen waar ik extra glans wil hebben (jukbeenderen) en waar juist niet (voorhoofd). Deze bronzing powder bevalt op dat gebied prima, zeker voor de prijs; dit poeder kost bij Beautyvoordeelshop.nl € 3,99

Aanbevolen artikelen

11 Reacties

  1. Hij ziet er mooi uit en een fijne prijs =)

  2. Leuke bronzing powder! De swatch ziet er goed uit! 🙂

  3. De swatches zien er mooi uit, mooie glans!

  4. Mooi prijsje voor zo’n product! 😀

  5. Ziet er echt erg mooi uit!

  6. die moet ik ook nog eens testen 😀

  7. Ik vind hem er echt heel erg mooi uitzien! Ik gebruikte zelf eigenlijk nooit bronzer, maar de laatste tijd begin ik het toch steeds wat meer te gebruiken.

  8. Hij ziet er wel heel mooi uit! Denk dat hij voor mij alleen ook iets te gelig zou zijn.

  9. Ik vind ‘m mooi! En niet te duur. X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *