Review | MUA Twelfth Night Winter Shades Palette

De MUA Palettes staan er denk ik bekend om dat de prijs kwaliteit verhouding enorm goed is. Ik heb al meerdere palette’s van MUA in mijn bezit ik heb niks te klagen.
Ze zijn al een tijd te koop bij Kruidvat voor een leuk prijsje. Eens kijken of de kwaliteit van dit palette ook zo mooi is!MUA Twelfth Night 2Het palette van MUA is uitgekomen voor de winter en bevat dus hele mooie winterse kleurtjes. De verpakking is zoals we van MUA gewend zijn, doorzichtig dekseltje zodat je de kleuren mooi kunt zien. Het palette komt ook met een spons applicator, en ook nog met namen! Het palette bevat 9.6 gram, 12 kleuren en is 12 maanden houdbaar.MUA Twelfth Night 3In de pans zien de oogschaduws er al veel belovend uit. Dit is wat MUA over het Twelfth Night Winter Shades Palette zegt:
Sparkle this season with MUA’s collection of winter shades. A perfect combination of glam, easy to wear colours – Apply with style.

Laten we beginnen met het swatchen van de kleuren.

MUA Twelfth Night 4In de foto hierboven zie je de bovenste rij van het palette. Van links naar rechts:
ICE – Myrrh – Frost – Oudh – Coal – Fir

Deze 6 kleuren van de bovenste rij zijn allemaal heel mooi gepigmenteerd. De shimmer kleuren van de bovenste rij zijn toch gepigmenteerder dan de matte kleuren.

MUA Twelfth Night 5En dan de 2e rij, van links naar rechts:
Hush – All Spice – Ivy – Plum – Enchant – Starshine

Ah! De namen vind ik echt heel erg leuk! Ook de onderste rij is weer super goed gepigmenteerd. De kleur Plum is denk ik mijn favoriet van deze rij. Maar ze zijn stuk voor stuk echt prachtig!

Mijn gemaakte ooglookMUA Twelfth Night 6

Ik ben enorm blij met dit palette. De kleuren zijn enorm mooi en goed gepigmenteerd. Ik zal hier zeker veel gebruik van maken, vooral nu met de feestdagen! 🙂
Dit palette van MUA is te koop voor €5,99 bij geselecteerde Kruidvat filialen en online op Kruidvat.nl

Bedankt voor het lezen en tot snel weer!

Liefs, Esmée

3 reacties

 1. zegt:

  Verrassend goede pigmentatie! Gave look, heb je leuke kleuren voor gekozen 😀

 2. zegt:

  Wat een mooi palette, de pigmentatie ziet er ook goed uit! Je look vind ik trouwens ook heel geslaagd. Zelf heb ik ook meerdere paletten van MUA en de meesten vind ik ook heel fijn 🙂

 3. zegt:

  Wat een leuke palette is het.
  En wat geweldige kleuren zit der wel in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *