Review | Morphe 35XO palette

Morphe is een beauty merk die jullie allemaal vast wel kennen. Het is een Amerikaans merk dat vooral bekend is om haar iconic eyeshadow palettes die razend populaire zijn. ‘A beauty brand created for the creators’ is hoe het merk zichzelf omschrijft. En wie mij kent of via Instaram volgt weet dat Morphe een van mijn favoriete merk is, als het aankomt op oogschaduw. Het is dan ook niet onverwachts dat ik dit oogschaduw palette heel graag in mijn collectie wilde toevoegen. De kleuren vielen bij mij direct op, het palette bestaat voornamelijk uit roze tinten en ik ben daar gek op! Ik kan simpelweg niet genoeg van dit soort palletjes hebben. Jij ook niet? Lees gauw verder en ontdek de Morphe 35XO palette.

Sinds kort hebben we in Amsterdam ook een Morphe winkel. Heel fijn want dat maakt het shoppen makkelijker. Dit palette heb ik dan ook hier kunnen kopen. Het meisje dat mij hielp was zelf erg enthousiast over dit product, dus voor mij nog een reden om het palette niet te laten.

Eenmaal het palette gekocht te hebben kon ik haast niet wachten om deze uit te kunnen proberen. En toen ik eindelijk met het palette aan de slag ging werd ik opnieuw helemaal verkocht op het Morphe merk. Wat een mooie palette met prachtige tinten. De kleuren zijn zo goed gepigmenteerd en daarnaast blijven ze lang zitten. Wel heb je natuurlijk eerst een goede oogschaduw primer nodig. Maar dat spreekt voor zich en hoef ik jullie niet te vertellen.

Met de producten van Morphe heb ik meestal dat de glitter moeilijk aan te brengen is en daarnaast niet lang blijft zitten, nou… daar heb ik met dit palette totaal geen last van. De glitter brengt mooi aan en blijft langer zitten dan ik van hun andere palletjes gewend ben. Dat is dus een enorm pluspunt! Kortom: ik ben er helemaal weg van!

Zoals ik al eerder aangaf zitten er veel roze tinten in dit Morphe 35XO palette. Maar wel met veel verschillende ondertonen waardoor je meer looks mee kunt maken dan je in een eerste oogopslag ziet. De bovenste rij vind ik mooie kleuren als basis. Vooral de kleur ‘Come Here Often’ vind ik erg mooi als goede basis kleur. In de 2e rij zitten kleuren in die ik vooral in mijn arcade boog gebruik en ik vind vooral de kleur ‘Body Language’ een mooie kleur daarvoor. Ook de wat donkere kleuren spreken mij erg aan. Alleen de zwarte kleur had voor mij niet gehoeven want deze gebruik ik namelijk nooit.

Mijn drie favoriete kleuren in deze Morphe 35XO palette zijn: ‘Across The Room’, dat is een mooie lichte glitter kleur (shimmertint), ‘Talk Feelings’, dit is een hele mooie warme maar licht kleurige roze tint, en de kleur ‘Double Tap’, dit is een wat meer bruin/roze kleur. Dit drietal gebruik ik vaak samen om een mooie neutrale vrouwelijke look te creëren.

Voor de Morphe 35XO palette heb ik €28 betaald en ik vind dit product 100% het geld waard! Zeker een aanrader als je nog naar een goede oogschaduw zoekt.

Laat me weten in de reacties wat jij van dit product vind en of je hem ook gaat kopen, of dat je hem misschien al hebt. Ik ben benieuwd!

Heb een mooie dag en tot snel weer,
Xox Selien

Volg mij ook via Instagram

1 reactie

  1. Agnes zegt:

    Wat een goed en mooi pallete is dit!
    En erg fijn dit te lezen☺️

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *