Review | Maybelline New York Super Stay 14Hour Lipstick

Super tevreden ben ik over de nieuwe lipsticks van Maybelline. Naast de 24HR lipstain met balsem die ze al hadden, hebben ze tegenwoordig ook een lipstick uitgebracht. De lipsticks beloven 14 uur op je lippen te blijven zitten en dat is best een grote belofte voor een lipstick. Mijn ervaring met lipstick is dat ze na zo’n uurtje wel weer een touch-up nodig hebben. Zeker als je wat eet of drinkt.

Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 1Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 2De 24HR lipstain bleef bij mij ook geen 24 uur zitten, dus ik verwacht ook niet dat deze lipstick 14 uur op blijft zitten. Ik heb twee hele mooie kleuren gekregen om te reviewen, namelijk 150 On And On Pink en 560 Continious Cranberry.

Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 3Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 6Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 7Terwijl ik dit review schrijf heb ik Continious Cranberry zo’n ander half uur op mijn lippen, ik heb wat gegeten en gedronken, maar het zit nog prima op zijn plek. Ook heb ik hem al eerder op gehad zodat ik goed kon testen of het product long-lasting is.

On And On Pink Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 9 Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 8Maybelline On And On Pink smeert fijn uit en is gemakkelijk aan te brengen. Het plakt niet en voelt niet droog en trekkerig aan de lippen. De lipsticks voelt heel comfortabel aan de lippen. Een prima lipstick.

Continious Cranberry

Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 11 Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 10Maybelline Continious Cranberry is in vergelijking met On And On Pink wat matter, waardoor het product wat droger is en iets lastiger aanbrengt. Maar ook hier kon ik prima mee werken.

Maybelline SuperStay 14Hour Lipsticks 12Mijn conclusie: Beide lipsticks zijn fijne producten die lang blijven zitten. Na zo’n 6 uur begint het product te vervagen, ik zou hem op dat punt het liefst bijwerken. Het product is dus long-lasting, maar blijft geen 14 uur zitten zoals het beloofd. Ik had dan ook niets anders verwacht en het product verrast me dat het zo goed blijft zitten.

Ik ben super tevreden over deze Maybelline New York Super Stay 14Hour Lipsticks. Het blijft wellicht geen 14 uur zitten zoals het beloofd maar 6 uur is in mijn belevenis dan ook een hele prestatie.

De Maybelline New York Super Stay 14Hour Lipsticks 150 On And On Pink en 560 Continious Cranberry zijn via www.missgorgeous verkrijgbaar en kosten per stuk geen €12,99 maar €7,99

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

14 Reacties

 1. Hele mooie kleuren! Vooral de roze is mijn favoriet. Ik geloof het zelf ook nooit zo dat ze echt zo lang blijven zitten als dat ze op de verpakking zetten, maar 6 uur vind ik ook inderdaad al erg goed.

 2. De roze variant vind ik erg mooi heb ook gewoon een zwak voor roze ;-). Dat deze lipstick 6 uur blijft zitten vind ik lang genoeg.

 3. De rode kleur vind ik heel erg leuk! 🙂

 4. 6uur vind ik eigenlijk toch best al goed!

 5. ooh wauw dat rode kleurtje! deze lipsticks wilde ik vorig jaar in amerika halen, maar toen waren ze op de laatste dag uitverkocht:( Dit jaar maar weer opnieuw kijken, ze kosten daar ongeveer 4 euro!

 6. Ze lijken me erg fijn! De rode kleur spreekt me wel heel erg aan 😀

 7. Wauw, wat zijn ze mooi! Het rode kleurtje is echt prachtig 🙂

 8. De rode kleur vind ik erg leuk!

 9. Ik heb er laatst ook twee gekocht! Ik moet ze nog testen maar zo te horen zijn ze erg fijn

 10. Ik heb er één, en die blijft inderdaad goed zitten, alleen vind ik de kleur achteraf toch te fel. Ik ging kijken voor een andere kleur maar ik vind de kleuren allemaal wat aan de fluorescerende kant. 🙂 Die roze valt zo op jouw foto wel mee. Ga ik toch maar weer eens voor kijken…;-)

 11. Die rode kleur is prachtig!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *