Review: Max Nail Stickers

Ik hou van nail-art maar door tijdgebrek is het creëren van kunstwerkjes op mijn nagels een onbegonnen werkje. En daarbij komt kijken dat mijn creatieve uitspattingen de laatste tijden ver te zoeken zijn. Op het moment hebben mijn nagels (met uitzondering van mijn middelvinger) een mooi lengte dus wilde ik er graag iets mee doen wat niet al te veel werk zou kosten. Tijdens een van mijn bezoekjes aan de Action vielen mijn ogen op deze Max nailstickers. Deze ‘Max nailstickers’ bevat drie bladen met verschillende nagelstickers, met ieder tientallen motiefjes in diverse maten waarmee je jouw nagels mooi kunt versieren. Voor de prijs van € 0,69 kon ik deze natuurlijk niet laten liggen en gingen ze mee naar huis.

Omdat ik deze stickers niet op mijn ongelakte nagels wilde aanbrengen zocht ik een mooi kleurtje uit. Het werd de Rimmel wear maxx 331 speeddating. Rimmel 331 speeddating is een prachtige kleur die ergens tussen rood en roze in zit; een rasberryachtige tint met subtiele glittertjes.

Allereerst heb ik mijn nagels voorzien van een laagje basecoat waarop ik vervolgens twee laagjes 331 speed dating aanbracht. De lakje lakt fijn en droogt snel dus lang hoefde ik niet te wachten om de stickers aan te kunnen brengen.

De nagelstickers zijn zoals hun naam al doet vermoeden stickers die je heel gemakkelijk op je nagels kunt plakken. Ik heb gekozen voor de zwart-wit-vlindertjes met in het midden een bling-bling-steentje. Na het opplakken van de nailstickers (dat overigens erg vlot verliep) kregen mijn nagels, zoals aangeraden wordt, als laatste stap een laagje transparante topcoat om de stickers te fixeren.

Al met al een mooi eindresultaat die binnen enkele minuten klaar is. Ook kun je natuurlijk de verschillende stickers met elkaar combineren en elke keer een ander kleurtje nagellak aan je nagels geven. Voor de prijs van € 0,69 is het zeker de moeite waard om eens uit te proberen.
Nadeel is dat deze stickers, met mijn drukke leventje met vijf kinderen, slechts twee dagen mooi zijn gebleven.

Heb je deze Max nailstickers wel eens geprobeerd?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *