Review | Max & More Lipstick van de Action

Vaak loop ik door de action, en neem ik een kijkje bij het beauty schap. De prijzen zijn onvoorstelbaar laag, en de producten zien er redelijk uit. Toch neem ik vaak niks mee. Dit keer kreeg ik ze opgestuurd om te reviewen voor jullie, maar toch neem ik er de volgende keer maar wat meer mee.

Max & More Lipsticks 2Er zitten twee lipsticks in een verpakking, Ik heb de kleuren Perfect Nude en Lemonade Pink. De verpakking ziet er simpel uit, maar voor de prijs die je betaald vind ik dat niet erg zolang de lipsticks dan maar oké zijn. Deze lipsticks zou je mee kunnen nemen voor snel tussendoor, in je tas. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat ze kapot zouden kunnen gaan, want ze kosten simpel weg niks.

Max & More Lipsticks 4De lipstick belooft gemakkelijk aan te brengen, zou niet uit drogen en lang mooi blijven. Ook bevat de lipstick vitamine E, en Aloë Vera. Klinkt goed! Of dat echt zo is, zullen we straks zien.

Max & More Lipsticks 3Eenmaal de lipsticks uit de verpakking gehaald, zijn ze erg licht. Ik vind ze een beetje ruiken naar kindermake-up, maar we zullen verder zien. Ik vind de kleurtjes er heel mooi uit zien, en ben benieuwd wat ze op mijn lippen doen.

Lemonade PinkMax & More Lipsticks 5 Max & More Lipsticks 7 Max & More Lipsticks 8

En Perfect Nude Max & More Lipsticks 6 Max & More Lipsticks 9 Max & More Lipsticks 10De lipstick voelt erg hard aan tegen je lippen als je het aan wilt brengen, maar zodra het in aanraking komt met je lichaamstemperatuur worden ze zachter en smeert het prettig uit. Ook voelt het prettig aan op je lippen, het droogt niet uit, verplaatst niet, en ruikt ook niet meer zo naar kinder make-up. Het is dus een prima budget lipstick, het pigment is ook niet slecht en prima voor tussendoor. Mocht je niet veel geld uit willen geven aan een lipstick is dit prima, maar verwacht er niet te veel van.

Max & More Lipsticks 11De lipsticks zijn te koop bij de Action, en kosten maar €0,89 cent per twee!

Wat vinden jullie van de lipstick?

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

14 reacties

 1. zegt:

  Wauw, voor dat geld vind ik ze toch wel heel erg mooi. Ik zou zelf niet zo snel kopen, maar het is wel ideaal voor als je even wat minder te besteden hebt, maar wel een mooie lipstick wil!

 2. zegt:

  Voor die prijs zien ze er zeker goed uit!

 3. zegt:

  Ook ik ben fan van deze lipsticks. Super betaalbaar en kwalitatief best wel goed!

 4. zegt:

  Ze zien er wel prima uit! Toch trekken ze mij op de een of andere manier niet heel erg, ik koop dan liever een wat duurdere lipstick!

 5. Ik had er ook erg veel, maar ik gebruikte maar de helft. Maar ze zijn super fijn!

 6. zegt:

  Mooie najaarskleuren voor een fijn prijsje 🙂

 7. Voor zo’n prijsje vind ik de kwaliteit echt prima!

 8. Prima lipstick voor dat prijsje.

 9. zegt:

  Wat een leuke lipsticks! 🙂 De kleuren vind ik wel mooi! Voor de prijs kan het er zeker mee door! Lemonade Pink vind ik de mooiste kleur!

 10. zegt:

  Die zien er zeker niet slecht uit!

 11. zegt:

  mooie kleuren ♥

 12. zegt:

  Prima voor de prijs! 😀

 13. zegt:

  Mooie lipsticks! X

 14. zegt:

  hmm de kleuren vallen mij een beetje tegen sommige zijn heel goed andere komt bijna geen kleur vanaf!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *