Beauty, Headlines action, beautytopia.nl, Max & More Lipstick, Max & More Lipstick Lemonade Pink, Max & More Lipstick Perfect Nude, review

Review | Max & More Lipstick van de Action

Vaak loop ik door de action, en neem ik een kijkje bij het beauty schap. De prijzen zijn onvoorstelbaar laag, en de producten zien er redelijk uit. Toch neem ik vaak niks mee. Dit keer kreeg ik ze opgestuurd om te reviewen voor jullie, maar toch neem ik er de volgende keer maar wat meer mee.

Max & More Lipsticks 2Er zitten twee lipsticks in een verpakking, Ik heb de kleuren Perfect Nude en Lemonade Pink. De verpakking ziet er simpel uit, maar voor de prijs die je betaald vind ik dat niet erg zolang de lipsticks dan maar oké zijn. Deze lipsticks zou je mee kunnen nemen voor snel tussendoor, in je tas. Dan hoef je ook niet bang te zijn dat ze kapot zouden kunnen gaan, want ze kosten simpel weg niks.

Max & More Lipsticks 4De lipstick belooft gemakkelijk aan te brengen, zou niet uit drogen en lang mooi blijven. Ook bevat de lipstick vitamine E, en Aloë Vera. Klinkt goed! Of dat echt zo is, zullen we straks zien.

Max & More Lipsticks 3Eenmaal de lipsticks uit de verpakking gehaald, zijn ze erg licht. Ik vind ze een beetje ruiken naar kindermake-up, maar we zullen verder zien. Ik vind de kleurtjes er heel mooi uit zien, en ben benieuwd wat ze op mijn lippen doen.

Lemonade PinkMax & More Lipsticks 5 Max & More Lipsticks 7 Max & More Lipsticks 8

En Perfect Nude Max & More Lipsticks 6 Max & More Lipsticks 9 Max & More Lipsticks 10De lipstick voelt erg hard aan tegen je lippen als je het aan wilt brengen, maar zodra het in aanraking komt met je lichaamstemperatuur worden ze zachter en smeert het prettig uit. Ook voelt het prettig aan op je lippen, het droogt niet uit, verplaatst niet, en ruikt ook niet meer zo naar kinder make-up. Het is dus een prima budget lipstick, het pigment is ook niet slecht en prima voor tussendoor. Mocht je niet veel geld uit willen geven aan een lipstick is dit prima, maar verwacht er niet te veel van.

Max & More Lipsticks 11De lipsticks zijn te koop bij de Action, en kosten maar €0,89 cent per twee!

Wat vinden jullie van de lipstick?

Liefs,
Shannen

  1. Wauw, voor dat geld vind ik ze toch wel heel erg mooi. Ik zou zelf niet zo snel kopen, maar het is wel ideaal voor als je even wat minder te besteden hebt, maar wel een mooie lipstick wil!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *