Review | L’oreal Paris La Palette Smoky

L’oreal is een high-end drogisterij merk, zelf skip ik het vaak als ik langs de stand loop, omdat ik het zelf net te prijzig vind voor een drogisterij merk. Al zitten er zeker producten tussen die het zeker waard zijn. Kennen jullie de Colortattoo oogschaduws nog? Ik was daar letterlijk verslaafd aan en moest alle kleurtjes hebben. Wat betreft oogschaduws van L’oreal ben ik een trouwe fan.

La Palette Smoky is een vrij divers palette. Je zou zeggen dat ‘Smoky’ op een heel donker palette zou moeten slaan om een echte goede Smokey eye te maken. Maar met dit palette kun je ook een hele dagelijkse neutrale look maken. Er zit zoveel kleurdiversiteit in!

Hier de kleurtjes voor je op een rijtje;  Wat ik zelf jammer vind is dat de kleurtjes geen naam hebben, ik vind dat namen een palette echt kunnen maken. Desondanks vergeef ik het L’oreal. Je kunt namelijk een mooie neutrale look maken, een wat zwaarder-dagelijkse look en ook zeker een smokey eye.

Hier de swatches op een rij; Ik lieg niet, dit is allemaal met 1 á 2 veegjes gedaan. Pigment valt niet tegen hé? Hier en daar iets wat korrelig aangebracht op mijn arm, maar ik vind matte kleurtjes al snel wat korrelig. Echter valt hier vaker met aanbrengen niets van te merken.

Hier mijn look; Ik had heel veel plezier met het maken van een ooglook met dit palette. Ik wou het niet al te neutraal, ik houd zelf wel van een full-glam look. Ik heb dan ook de derde kleur van dit palette van links naar rechts aangebracht over heel mijn ooglid, en naar mijn arcadeboog. Dit is een matte fijne transitie kleur waardoor de rest net iets makkelijker blend. Dan heb ik daaroverheen de paarse kleur, de vijfde in het pallet aangebracht in mijn arcadeboog, en die ook in de outer V gefocust naar mijn ooglid toe. Dan heb ik met mijn vinger de gele shimmer kleur in het midden van het bewegend ooglid aangebracht, voor net wat meer kleur en een highlight. Ik vind de look erg mooi geworden!

Ik ben erg blij met dit palette! Het is een fijne palette om bijvoorbeeld mee op reis te nemen. Je kunt namelijk naast een dagelijkse look ook een uitgaanslook mee creëren!

L’oreal Paris La Palette Smoky is onder ander online verkrijgbaar via Missgorgeous.nl en kost per stuk €12.99

Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

1 reactie

  1. zegt:

    mooie look heb je er mee gemaakt ;D

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *