Review: Jil Sander Sun

Een parfum dat ik de laatste paar maanden wel dagelijks gebruik is de heerlijke geur Sun van Jil Sander. Sun is sinds 1989 voor veel vrouwen een bekend zomergeurtje maar ik moet bekennen dat ik pas enkele maanden geleden kennismaakte met deze favoriet en ik ben verkocht.

Toen ik voor het eerst de flacon in mijn hadden had, had ik mijn twijfels over het geurtje. Maar eenmaal gespoten te hebben was het liefde op het eerste gezicht tussen Sun en mij. Het geurtje viel bij mij meteen in de smaak en het mengde zich moeiteloos met mijn lichaam.

Jil Sander parfum SunSun is het beste te omschrijven als een heerlijke zoete/poederige maar ook frisse geur die je een zomers gevoel geeft. Het geurtje is goed ruikbaar, veel spuiten is niet nodig, maar is absoluut niet opdringerig. Wat ik ook helemaal geweldig aan dit parfum vind is dat het superlang blijft hangen. De volgende dag is de geur nog te ruiken aan je kleding.

Sun Jil SanderJil Sader Sun is één van de weinige parfums waarmee je met een gerust hart in de zon kunt zitten; het geurtje is namelijk speciaal ontwikkeld voor de zon en is dus niet schadelijk voor je huid. De flacon vind ik met zijn spierwitte kleur simpel maar wel strak.

Als je het mij vraagt behoort Sun bij de groep parfums die onterecht weinig bekendheid hebben, ook heb ik er nog nooit een spotje van gezien. Dat is jammer want ik geloof dat de geur veel dames zal aanspreken.

Sun is een zomerse geur maar ik vind het zo lekker dat ik deze het hele jaar door kan dragen. Het geurtje bestaat onder ander uit de volgende ingrediënten: ylang-ylang, jasmijn, oranjebloesem en rozenhout. 

Jil Sander Sun is een eau de toilette en zit in een flesje van 75 ml.

Heb jij al kennis gemaakt met dit heerlijke zomerse geurtje?

9 reacties

 1. zegt:

  Ik ken het niet maar klinkt goed!

 2. zegt:

  Altijd fijn als een geurtje het hele jaar door gepast is. Ik vind het flesje wel saai 😉

 3. zegt:

  Deze heb ik wel eens geroken en is echt heerlijk lekker zomers!

 4. Deze kende ik nog niet, klinkt lekker!

 5. zegt:

  lijkt me best een lekker geurtje!

 6. Ik kende deze nog niet…lijkt me wel een lekker geurtje!

 7. zegt:

  Ik heb hem laats nog geroken in de Ici Paris haha! Maar ik ben er niet weg van, sunday vind ik wel lekker!

 8. zegt:

  Jill Sander van Sun is de enige geur die geen vlekken na laat in de zomer en in de zon vandaar de naam Sun. het is een zwoele zoete sensuele zomergeur waarmee je helemaal weer zin krijgt in de zomer. Zee zon strand vakantie en Jil Sander. .

 9. Flora zegt:

  SUN; gekocht vanwege de zonnige naam. Kon niet even ruiken. Maar erg benieuwd.
  Ruikt lekker als je het opspuit. En even later is het weg. Vervliegt onmiddellijk. Ook niet zo lekker. Mijn partner vroeg of het de wc-spuit was…..Ik maak het flesje nu op als schoenverfrisser. Zonde om toch zo weg te gooien. Wat een tegenvaller!!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *