Beauty, Headlines Beautytopia parfum review, geur, Jil Sander Bath & Beauty EDT, Jil Sander Pure Man, Jil Sander Woman III, Parfum, review

Review – Jil Sander Bath & Beauty EDT

Tot kort geleden was Sun de enige geur van Jil Sander die ik kende en het is ook gelijk een van mijn favoriete zomergeur. Sun is het beste te omschrijven als een heerlijke zoete/poederige maar ook frisse geur die je een zomers gevoel geeft. Al bij onze eerste kennismaking was ik verkocht. Erg nieuwsgierig was ik dan ook toen ik las dat Jil Sander drie klassiekers, die niet meer regulier in het assortiment zitten, onder de tijdloze naam ´THE ESSENTIALS´ opnieuw als limited editions uitbrengt. Het gaat hier om de geuren Jil Sander Bath & Beauty, Woman III en Pure Man. De eerstgenoemde heb ik afgelopen week veelvuldig met veel plezier gedragen.Jil Sander Bath & Beauty 8Jil Sander Bath & Beauty 4Jil Sander Bath & Beauty heeft een simpel maar strak vormgegeven uiterlijk, je houdt ervan of niet. Ik vind het geheel zelfs heel mooi. Aan de simpele flacon kun je naar mijn mening ook zien dat het om een wat ‘ouder’ parfum gaat. Jil Sander Bath & Beauty werd namelijk in 1981 door parfumeur Jacques Artarit gecreëerd. Door de jaren heen is dit geurtje bij velen blijven hangen, dit is ook meteen de reden dat Bath & Beauty opnieuw als limited editon wordt uitgebracht.Jil Sander Bath & Beauty 3Ik moet toegeven dat ook ik deze tedere semi-oriëntaalse geur omarmd heb. Vanaf de eerste noot komen fruitig citroen en zoete cassis je tegemoet. Na deze frisse opening toont het ultieme vrouwelijke hart zich door jasmijnbloesem dat een licht, sensueel facet aan de geur toevoegt. De weelderige, oriëntaalse ‘touch’ wordt bereikt door de patchoeli en honingnectar.Jil Sander Bath & Beauty 2Jil Sander Bath & Beauty is een subtiele, bloemige maar vooral poederige, vrouwelijke geur die je terug in de tijd meeneemt. Het heeft een soort van ouderlijk, poederig accent. Heel moeilijk te omschrijven maar absoluut zacht, teder en verleidelijk maar dan op een speelse manier. Heerlijk vind ik het.Jil Sander Bath & Beauty 1Ik ben absoluut fan van deze intieme geur!Jil Sander Bath & Beauty 7Jil Sander Bath & Beauty eau de toilette heeft een inhoud van 50 ml en heeft een advies prijs van € 44,39.
De Jil Sander THE ESSENTIALS-limited editons zijn vanaf eind februari 2014 verkrijgbaar bij de geautoriseerde Jil Sander Fragrances parfumerieën en warenhuizen.

  1. Klinkt goed! Ik ben nu ook wel heel erg benieuwd naar de geur, dus ga er zeker eens even aan ruiken, dus ga er zeker eens even aan ruiken als ik het in de winkels zie staan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.