Review | Jeffree Star – Ice Cold

Ons vrouwenhart klopt tegenwoordig al heel wat sneller bij het horen van ‘highlighter’. En de echte uitblinkers zijn stiekem die van Jeffree Star. Al sta ik niet helemaal achter Jeffree zelf, na alle ophef die er rondom hem zijn geweest, maar dat staat los van zijn beauty-producten; dat zijn namelijk echte toppers.

Ik zelf vind dat een highlighter écht wel aanwezig mag zijn. Ik heb er zelf verschillende, maar moest deze altijd opbouwen omdat het van mij net wat meer glam mocht zijn. Ik wou al langer een highlighter van JS maar vond ze simpelweg té prijzig. Toen mijn vriend mij zijn pinpas gaf om het te bestellen, was ik dan ook snel overgehaald. Lief cadeautje!

Wat je misschien als allereerste opvalt is dat het een hele grote compacte poeder is, er zit namelijk 15 gram aan prachtige highlighter in. Ook staat het logo van JS afgedrukt in de poeder, een echte finishing-touch!

En zodra ik hem open maak; -hartjesogensmiley- wat is deze highlighter ontzettend mooi! Een koele tint, al lijkt hij in de verpakking wat meer champagne achtig.

Ik zal jullie niet langer in spanning houden en je de swatches laten zien;

Ik lachte echt van oor tot oor met het maken van deze swatches, haha! Suuuuuuper gepigmenteerd, zo gepigmenteerd dat het zelfs gevaarlijk is. Je wilt natuurlijk niet zo’n gepigmenteerde vlek op je gezicht hebben en je mag dan ook echt maar heel lichtjes over de poeder met de kwast gaan, anders heb je simpelweg veel te veel product. Nou heb ik niks tegen glitters en unicorns, maar het moet er wel draagbaar uit zien voor over dag.

Met deze Jeffree Star Ice Cold highlighter hebt je echt maar een beetje product nodig om een echte glow op je gezicht te krijgen.  Maar een nadeel is dus dat hij zo gepigmenteerd is dat het al snel in je nadeel werkt. Het is daarom dan ook heel belangrijk dat je deze highlighter goed blend. Blend hem naar boven richting je wenkbrauw en lichtjes in je blush, anders zit het té geconcentreerd op een plek.

Als jij een echte highlighter verzamelaar/fanaat bent, raad ik je deze aan! Al is het maar om hem te hebben.

Ik zelf ben echt verliefd, wat vinden jullie van deze Jeffree Star highlighter in Ice Cold?

Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

3 Reacties

  1. Wat een geweldige highlighter! 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *