Review | I Heart Make-up Naked Chocolate Palette

Een vrouw en chocolade, goede combinatie voor de meeste denk ik. I Heart Make-up heeft een aantal producten, waaronder het Naked Chocolate Palette, naar het Kruidvat filiaal gebracht en is daar voor een heel leuk prijsje te koop. Maar is deze witte chocolade reep ook goed qua kwaliteit?

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 2Het palette is gebaseerd op een witte chocolade reep, bevat 22 gram en 16 oogschaduws.
Bij het palette krijg je ook een spons applicator. Deze gebruik ik zelf nooit maar het is handig, als je begint met het dragen van make-up.

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 9 I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 4Dit palette bevat per kleur, ook namen. Wat ik echt een groot pluspunt vind, voor een budget palette. Sommige luxe merken hebben dit niet, daar kunnen zij nog wat van leren.
Laten we beginnen met het swatches van de eerste rij.

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 5De eerste rij begint met een matte kleur. Deze is iets minder goed gepigmenteerd. De volgende kleuren die volgen zijn allemaal shimmer oogschaduws en zijn heel erg goed gepigmenteerd. Vooral de laatste kleur uit het palette vind ik erg mooi, echt iets voor de herfst!

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 6De tweede rij bevat ook 1 matte kleur. Deze is goed gepigmenteerd, ook de shimmer oogschaduws zijn heel goed gepigmenteerd. Wat mij opvalt, is dat de oogschaduws heel erg zacht zijn, veel product afgeven en echt goede dekking hebben. Daar houd ik van!

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 7En dan de laatste rij, deze rij bevat 3 matte kleuren die goed gepigmenteerd zijn. De kleuren zijn allemaal heel gemakkelijk op te bouwen tot gewenste pigmentatie.

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 8En dan natuurlijk de ooglook, die ik met dit palette heb gemaakt. Het palette heeft zoveel mooie kleurtjes, waar je zoveel kanten mee op kunt. Het palette bevat 3 goede highlighters waar ik heel erg blij mee ben. Je kunt de look ook heel erg smoky maken maar juist ook weer heel rustig.
Ik heb een warme neutrale look gemaakt, kan zo voor de kerstdagen, met een mooie eyeliner er bij en je look is af.

I Heart Make-up Naked Chocolate Palette 3Ik ben erg te spreken over dit palette. De kleuren zijn allemaal heel erg mooi en goed gepigmenteerd. De vormgeving van het palette vind ik ontzettend leuk, het heeft natuurlijk iets weg van het Too Faced Chocolate Bar Palette.

Dit I Heart Make-up Naked Chocolate Palette is zeker een aanrader, voor €7,99 is hij te koop bij Kruidvat.

Bedankt voor het lezen en tot snel weer.
Liefs, Esmée

5 reacties

 1. zegt:

  Mooi dat de shimmers en de matte kleuren afwisselen. Uiterlijk is ook om je tanden in te zetten.

 2. zegt:

  De inhoud is zo mooi en ik zag deze toevallig van de week nog liggen in de winkel. zeker nu spijt dat ik hem niet heb gekocht.

 3. zegt:

  ik vind dit palette echt awesome 😀

 4. Mooie look heb je ermee gemaakt! Dit soort ooglooks vind ik het mooist, neutraal en zacht, geen pandabeer! 😉 x

 5. zegt:

  Wat een mooi palette! 😀 Helaas kunnen wij hem hier in België niet kopen in Kruidvat, echt jammer! x

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *