Ondanks dat het een regenachtige zondag was, was ik gisteren met mijn ouders en broertje in Eindhoven wezen shoppen. Ik kon het niet laten even de H&M binnen te lopen, en aangezien beauty mijn afdeling is was ik daar al snel te vinden. Ik heb eerlijk gezegd nog nooit een goed gevoel gehad bij producten van de H&M maar daar heeft deze Lip Tint verandering ingebracht.H&M Lip Tint 2De verpakking doet me denken aan de welbekende Lip Tar, maar Lip Tars zijn moeilijk te verkrijgen vanuit Nederland. Als dit product een dupe zou zijn, zou dat geweldig zijn. Ik heb de kleur Bubblegum Pink, met de hoop dat hij echt zo mooi roze zou zijn als dat de verpakking eruit ziet. Ik ben namelijk al een tijd op zoek naar een heel licht roze kleur. De Lip Tint heeft 12,5 gram inhoud.H&M Lip Tint 3Eenmaal aangebracht op mijn hand is het product best dik, ik moest dan ook flink knijpen om het product uit de tube te krijgen. Het smelt door de warmte van je vinger, waardoor het wel makkelijk aan te brengen is.H&M Lip Tint 6 H&M Lip Tint 5Ik heb het product gewoon simpel met mijn vingers aangebracht. Ik denk dat dit makkelijker en mooier is dan met een kwastje, omdat hij dus met mijn lichaamstemperatuur smelt. Het voelt prettig aan op de lippen, en plakt godzijdank niet.

Of dit een echte dupe is voor de Lip Tars kan ik je niet vertellen omdat ik dat product niet heb, maar ik vind dit product zeker een aanrader. Hij blijft bij mij zo’n 2 uur zitten, en blijft netjes op zijn plek. Voelt prettig aan op mijn lippen, en is makkelijk aan te brengen. Ook is dit product makkelijk verkrijgbaar en heel voordelig.

De Lip Tint is er in nog 2 andere kleuren;H&M Lip Tint 7Ik vind 3 kleuren persoonlijk best weinig, en zie graag meer kleuren komen.

Deze H&M Lip Tint is bij de H&M Winkels met een cosmetica gedeelte, of online voor een bedrag van €3,49 verkrijgbaar.
Ben je al bekend met deze Lip Tint? 

Liefs,
Shannen

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

11 Reacties

  1. Wat een mooi product! De lip tint heeft echt een leuke, felle kleur! 🙂 Mooi dat het ook niet plakt! Dat vind ik zo vervelend altijd!

  2. Wow dat ziet er erg goed uit! Al is de kleur niet helemaal mijn kleur..

  3. Ik kende het niet maar het klinkt erg goed, ik zou graag de rode kleuren willen testen.

  4. Ik zou ze best een nude kleuren willen zien, het pigment ziet er in ieder geval goed uit!!

  5. Wat bij de lip tars vaak aangeraden wordt, en bij deze producten ook wss makkelij te de doen is, is om ze te mengen!

  6. Wat een tof product! Het pigment is echt heel erg goed!

  7. Wat een leuk product! Ik ben wel benieuwd naar de andere kleuren..

  8. Ik heb zelf de donkerroze versie en ik vind hem wel leuk want hij plakt inderdaad niet en de kleur is echt WOW. Maar het geeft echt gruwelijk af….

  9. Wauw heel mooi kleurtje! X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *