Beauty, Headlines Gosh Quatro Eyeshadow, oogmake-up, oogschaduw, review

Review | Gosh Quatro Eyeshadow

De Gosh Quatro’s staan er wel om bekend dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. De oogschaduws zijn vaak mooi en goed gepigmenteerd, en er is voor iedereen wat wils; er zijn allerlei verschillende kleuren quatro’s op de markt. Vandaag heb ik dan ook vrolijke paarse kleurtjes!Gosh Quatro Eyeshadow 2Ik heb al meerdere quatro’s in mijn bezit, en ik vind ze altijd heel erg fijn. Zo heb ik er een met nude kleurtjes, en eentje met groene kleurtjes. Vandaag mag ik jullie een mooie vrolijke paarse laten zien, met de naam 57 Tempting Purple.

Er zitten dus vier verschillende kleurtjes in, en ik zal ze een voor een omschrijven voor jullie!Gosh Quatro Eyeshadow 3

  • Kleur 1: De lichtste kleur in het palette. Lila met een mooie shimmer erin! Perfect om je binnenste ooghoek mee op te lichten.
  • Kleur 2: Een wat meer donkerdere Lila tint met een mooie shimmer.
  • Kleur 3: Een mooie fel paarse kleur met een shimmer.
  • Kleur 4: Een donker paarse kleur intens genoeg om de outer ‘v’ van je oog mee te benadrukken. Ook deze kleur heeft een mooie shimmer erin zitten!

Wat ik wel gemerkt heb, is dat de shimmer grotendeels alleen op de bovenste laag van de oogschaduw zit, als je al een paar keer de kleur gebruikt hebt zul je merken dat de kleur eronder minder shimmer bevat. Desondanks zijn het hele mooie gepigmenteerde kleurtjes, waar je een mooie complete ooglook mee kan maken!

Ik zelf raakte geinspireerd door een foto op Pinterest, ik ben een fanatieke gebruiker en spot vooral mooie ooglooks en kapsels. Daar zag ik een foto die paars was met blauwe accenten. Ik heb daarom ook besloten om twee looks voor jullie te maken. Eentje is geheeld gemaakt met het Gosh Palette, en de andere is een wat intensere look waar ik ook andere kleurtjes bij gebruikt heb.

Look 1:Gosh Quatro Eyeshadow 4

Look 2: Gosh Quatro Eyeshadow 5

Ik vond het heel erg leuk om met dit quatro pallete van Gosh een look te maken! Hoe vind jij de looks, en heb jij al een van de quatro’s in je bezit? Laat het weten hier onder in de reacties!

  1. Wat een mooie looks heb je gemaakt! Ik vind het een leuke quatro 🙂 Zelf heb ik een oogschaduw duo van Gosh waar ik ook erg tevreden over ben 🙂

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.