Review | Gosh Quatro Eyeshadow

De Gosh Quatro’s staan er wel om bekend dat de prijs-kwaliteit verhouding goed is. De oogschaduws zijn vaak mooi en goed gepigmenteerd, en er is voor iedereen wat wils; er zijn allerlei verschillende kleuren quatro’s op de markt. Vandaag heb ik dan ook vrolijke paarse kleurtjes!Gosh Quatro Eyeshadow 2Ik heb al meerdere quatro’s in mijn bezit, en ik vind ze altijd heel erg fijn. Zo heb ik er een met nude kleurtjes, en eentje met groene kleurtjes. Vandaag mag ik jullie een mooie vrolijke paarse laten zien, met de naam 57 Tempting Purple.

Er zitten dus vier verschillende kleurtjes in, en ik zal ze een voor een omschrijven voor jullie!Gosh Quatro Eyeshadow 3

 • Kleur 1: De lichtste kleur in het palette. Lila met een mooie shimmer erin! Perfect om je binnenste ooghoek mee op te lichten.
 • Kleur 2: Een wat meer donkerdere Lila tint met een mooie shimmer.
 • Kleur 3: Een mooie fel paarse kleur met een shimmer.
 • Kleur 4: Een donker paarse kleur intens genoeg om de outer ‘v’ van je oog mee te benadrukken. Ook deze kleur heeft een mooie shimmer erin zitten!

Wat ik wel gemerkt heb, is dat de shimmer grotendeels alleen op de bovenste laag van de oogschaduw zit, als je al een paar keer de kleur gebruikt hebt zul je merken dat de kleur eronder minder shimmer bevat. Desondanks zijn het hele mooie gepigmenteerde kleurtjes, waar je een mooie complete ooglook mee kan maken!

Ik zelf raakte geinspireerd door een foto op Pinterest, ik ben een fanatieke gebruiker en spot vooral mooie ooglooks en kapsels. Daar zag ik een foto die paars was met blauwe accenten. Ik heb daarom ook besloten om twee looks voor jullie te maken. Eentje is geheeld gemaakt met het Gosh Palette, en de andere is een wat intensere look waar ik ook andere kleurtjes bij gebruikt heb.

Look 1:Gosh Quatro Eyeshadow 4

Look 2: Gosh Quatro Eyeshadow 5

Ik vond het heel erg leuk om met dit quatro pallete van Gosh een look te maken! Hoe vind jij de looks, en heb jij al een van de quatro’s in je bezit? Laat het weten hier onder in de reacties!

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

10 reacties

 1. zegt:

  Mooie ooglook! Paars staat goed bij je bruine ogen. 🙂 En laat ik die nou ook hebben!

 2. zegt:

  mooie look 😀

 3. zegt:

  Wauw, prachtige oog looks <3

 4. Mooie kleuren en prachtige look! Ik vind de kwaliteit van Gosh producten erg fijn en al helemaal als ze in de aanbieding zijn (en dus goedkoper zijn).

 5. zegt:

  Prachtig palette en hele mooie ooglooks. Ik heb zelf inderdaad ook twee quatro’s van Gosh en daar ben ik erg tevreden mee.

 6. zegt:

  Mooie palette, persoonlijk vind ik paar altijd mooi in een ooglook!

 7. zegt:

  Ik heb ook een quatro van Gosh met nude tinten en die is ook erg mooi! Mooie look heb je met dit palette gemaakt!

 8. zegt:

  Wat een mooie looks heb je gemaakt! Ik vind het een leuke quatro 🙂 Zelf heb ik een oogschaduw duo van Gosh waar ik ook erg tevreden over ben 🙂

 9. zegt:

  Mooie looks! Ik heb dit doosje ook 🙂

 10. zegt:

  Heel leuk palette, ik vind GOSH erg fijn!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *