Review | Gosh Forever Metallic Eyeshadow sticks

Trends, trends, trends. Als ik dat drie keer achter elkaar zeg denk ik aan; Metallic! Metallic nagellak, metallic lippenstift, en jawel! De Gosh Forever Metallic Eyeshadow sticks! Enthousiast als ik was toen ik ze ontving, zo enthousiast ben ik er nog steeds over. Benieuwd? Lees snel verder!

Kennen jullie de Gosh Mineral eyeshadow sticks nog? Deze waren al erg in trek, de kleuren waren ontzettend mooi en ontzettend gepigmenteerd. Dus nu ze met deze Metallic eyeshadow sticks komen breiden ze hun assortiment bijzonder mooi uit.

Gosh Forever Metallic Eyeshadow sticks 2De kleuren:

 • 01 Silver Rose
 • 02 Beige
 • 03 Light Copper
 • 04 Brown
 • 05 Grey
 • 06 Plum
 • 07 Blue
 • 08 Green

Gosh Forever Metallic Eyeshadow sticks 3Ondanks dat de namen van deze sticks wat minder origineel zijn ben ik enthousiast over de mooie metallic oogschaduws! Ze zijn naast dat ze heel gepigmenteerd zijn ook nog eens waterproof! En ik kan je dan ook vertellend dat ze dat écht waar maken. Ik kan namelijk gemakkelijk met deze oogschaduws onder water!

De kleuren zijn ontzettend romig en brengen makkelijk aan. Ik zou ze omdat ze zo romig zijn ook eerder als oogschaduwbasis gebruiken dan als oogschaduw zelf. Doordat ze zo romig zijn blenden ze makkelijk uit, wel is het aan te raden een wat steviger kwastje te gebruiken hier voor!

Doordat ik zelf een vette huid heb, en als ik er nog zo’n romige oogschaduw over heen aanbreng blijft dit bij mij nooit zitten en gaat het over mijn huid glijden. Mijn voorkeur gaat persoonlijk uit naar poedervormige oogschaduws. Maar ik kan ze prima gebruiken als oogschaduw basis om er vervolgens een poeder oogschaduw overheen aan te brengen.

Wel heb ik speciaal voor jullie een ooglook gemaakt met deze potloodjes. Zoals je ziet zijn ze enorm romig!Gosh Forever Metallic Eyeshadow sticks 4Ik heb in mijn binnenste ooghoek de lichte kleur aangebracht namelijk; 02 Beige, op mijn bewegend ooglid zit 08 Green, en in mijn arcadeboog heb ik 04 aangebracht, met onder op mijn waterlijn en iets daar onder 03 Light Copper. Verder heb ik de look afgemaakt met mascara zodat het een wat messy maar simpele look zou zijn.

De kleuren zitten letterlijk met maar een of twee vegen zo gepigmenteerd als op de foto op je ooglid. In mijn ogen dus zeker een aanrader voor iemand met normale oogleden, voor de wat vettere huid zijn deze perfect als oogschaduwbasis!

Geschreven door Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

11 reacties

 1. zegt:

  De Beige kleur is heel mooi!

 2. zegt:

  Wat een prachtige pigmentatie!!

 3. Heeele mooie kleuren vooral 06 Plum.

 4. zegt:

  ziet er super uit 😀

 5. Echt heel mooi ziet dat er uit!

 6. zegt:

  Wauw, de kleuren zien er heel erg mooi uit!

 7. zegt:

  Waaaauw, de kleuren zijn zo mooi intens <3

 8. zegt:

  Deze lijken me zo handig 🙂

 9. zegt:

  Die light copper is heel mooi! En wow wat een pigmentatie 😀

 10. Ziet er echt mooi uit! Zeer goede pigmentatie en mooie kleuren 🙂

 11. zegt:

  Mooie kleurtjes, die paarse en zwarte vind ik mooi

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *