Gastreview goodybag Herôme

Door Cindy- Aangezien de Herôme goodybag wedstrijd afgelopen is en de winnares bekend is, is het hoog tijd om de inhoud van de goodybag te laten zien.

 

nail whitenerNatural Whitener
Deze unieke lak moet ervoor zorgen dat de nagelranden stralend wit worden en het intensiveert de natuurlijk roze kleur van het nagelbed. Het zou tevens nagelverkleuring camoufleren. Met andere woorden: de Natural Whitener is een nagellak die ervoor moet zorgen dat het wit witter wordt er het roze rozer. Persoonlijk vond ik het bij mijn nagels niet goed werken, er was nauwelijks tot geen verschil waarneembaar tot ik er een French manicure op had zitten en het nog eens probeerde. Het was nog niet uitbundig maar ik zag wel een lichte verandering.

s.o.s handgelSOS handgel
De handgel kent iedereen wel. Helemaal na de uitbraak van Meningitis. De handgel van Herôme is niet alleen ontsmettend maar ook nog eens verzorgend voor je handen. En het ruikt daarnaast lekker. Een must voor ouders met kleine kindjes. Maar ook voor mensen in de zorg is deze SOS handgel zeker aan te raden.

herome hand creamHand cream daily protect
Vooral rond deze tijd van het jaar hebben je handen het zwaar te verduren. De kou, wind en regen zorgen er al snel voor dat ze uitdrogen.
De Handcream van Herôme biedt verzorging en bescherming tegen de zon. Ook een must voor in je tas.

overnight hand maskOvernight hand mask
Dit handmasker zorgt ervoor dat je handen de optimale verzorging krijgen en dit terwijl je slaapt. Herôme overnight hand mask is gewoon een heerlijk product om op je nachtkastje te hebben liggen. Het werkt goed, het resultaat is zachte en verzorgde handen. Wel moet je het volgens mij blijven gebruiken.

nagelriemCuticle cream
Velletjes bij je nagelriem. Veel vouwen en mannen hebben er last van. Deze cream verzorgt je nagelriem waardoor velletjes en oneffenheden verleden tijd zijn. Het ruikt ook lekker.

herome s.o.sSOS nail repair
Een superproduct, geen uitleg nodig eigenlijk.
Het is een soort lijm dat je op je kapotte of gescheurde nagel lakt en dat zorgt ervoor dat je nagel niet verder inscheurt en weer kan verder groeien. Ook zit er een kleine zandvijl bij, om je nagel na gebruik glad te vijlen.

cuticle pusherCuticle pusher
Een bokkenpootje. Handig voor in je tas en heeft een zacht randje waar je veilig je nagelriemen mee kunt wegduwen.

Al met al een uitgebreide goody bag met heel veel mooie en bruikbare producten.

Ken jij (een van) deze producten?

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *