Review Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks

Vandaag heb ik voor jullie drie hele mooie lipsticks! Deze zijn van Giordani wat een lijn is van Oriflame. Ik zelf heb nog nooit producten van Oriflame getest, dus ik ben erg benieuwd! Vandaag lezen jullie mijn mening van deze lipsticks.

Ik vind de verpakking er heel netjes en verzorgd uitzien. Ik weet niet waarom maar ze doen me denken aan Dior. De lipstick bevat een SPF 15 factor wat bedoeld is om onze lippen te beschermen tegen de UV stralingen van de zon.Oriflame Giordani Gold Iconic LipsticksEenmaal de lipstick uit de verpakking gehaald, ben ik blij om te zien hoe mooi de huls van de lipstick is, like!

Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks 2Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks 3Ik heb drie hele mooie kleuren om jullie te laten zien, namelijk;
Fuchsia Divine; Op het eerste gezicht een mooie felle Fuchsia tint.
Raspberry Blush; Een mooie subtiele rode kleur. Niet te fel, en draagbaar voor overdag.
Lavender Lustre; Een paarse kleur met een metallic glansje.

Ik vind de kleurtjes ontzettend leuk op het eerste oog, en in combinatie met dat de verpakking er zo luxe uitziet ben ik zeker enthousiast. Ik kan niet wachten ze aan te brengen!Oriflame Giordani Gold Iconic Lipsticks 4Hier boven zie je foto’s van swatches op mijn arm, pretty!

De lipsticks voelen op mijn arm heel romig aan, perfect om je lipstick aan te brengen. Een lipstick wil je niet te ‘hard’ hebben, omdat je dan verschillende laagjes moet aan brengen om de pigmentatie op te bouwen. Ook voelt dit niet prettig aan op je lippen, en hij moet ook niet te zacht zijn. Als de lipstick te zacht is zul je al snel hebben dat de lipstick buiten de lijntjes van de lippen gaan glijden. Een goede tip voor zulke lipsticks is om een lipliner te gebruiken voor je de lipstick aanbrengt. Dit zorgt er voor dat de lipstick minder makkelijk glijd, en binnen de lijntjes blijft!Giordani Gold Lipstick 2Ik heb van mezelf nu best wel droge lippen, dus ik ben benieuwd hoe de lipstick het doet! Hier eerst een foto van mijn kale droge lipjes.

De kleurtjes zijn heel mooi, en hebben een rijkvolle glans. Ze brengen subtiel aan, en neigen naar de té romige kant. Maar in combinatie met een lipliner is dit prima. Giordani Gold Lipstick 3Fuchsia Divine is een mooie felle kleur, en duidelijk de knaller van de drie.

Giordani Gold Lipstick 4Raspberry Blush is een mooie rode kleur, maar subtiel genoeg voor de meeste mensen om overdag te dragen.

Giordani Gold Lipstick 5En Lavender Lustre is een mooie paarse kleur, maar heeft overduidelijk veel shimmer. Ik zou deze niet zo snel overdag dragen. Ook geeft hij mijn tanden een iets gelere gloed, wat natuurlijk niet mooi is.

Ik ben erg tevreden over deze lipsticks, maar vind ze niet bijzonder genoeg. Van mij had het allemaal net wat meer gemogen, vooral de Raspberry Blush. Maar misschien is hij voor jou perfect omdat je liever geen knal kleur overdag wilt!

Deze lipsticks zijn te koop op: oriflame.com en kosten €15,00 per stuk. Ook zijn er nog andere kleuren verkrijgbaar!

Liefs,

Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

6 reacties

 1. zegt:

  Fijne review! Vooral Fuchsia Divine vind ik wel heel mooi, de andere twee kleuren hadden van mij ook wel iets feller gemogen!

 2. zegt:

  Ondanks dat alleen Fuchsia Divine de knaller was, vind ik de andere kleurtjes toch ook wel erg mooi! Raspberry Blush is mijn favoriet, omdat je deze eigenlijk altijd kan dragen. De vorm van de lipstick zelf doet me trouwens een beetje aan Essence denken, haha. Met dat logo in de lipstick enzo.

 3. Dat ziet er goed uit, ik heb nog helemaal niks van dit merk!

 4. zegt:

  Mooie review zeg. Ik ben zelf niet zo’n fan van de Lavender Lustre, maar de twee andere kleurtjes vind ik prachtig.

 5. zegt:

  Mooie kleurtjes, vooral Fuchsia Divine!

 6. zegt:

  Mooie kleuren. liefs

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *