Beauty, Headlines

Review Flormar Terracotta Powder

Vandaag heb ik weer een product van Flormar, namelijk de Terracotta Powder in Matt Beige. Ik was al heel lang benieuwd naar dit product, en dit was ook zeker iets wat op mijn Wishlist stond. Helaas is het achteraf een mega tegenvaller, waarom ga je lezen in dit artikel.

Ik vind de verpakking van het product er weer super goed uitzien, het is mooi stevig verpakt, en het doet me een beetje denken aan de verpakkingen van MAC. Zeker een pluspunt dus. De kleur ziet er ook goed uit voor mijn huidskleur, ik ben namelijk ontzettend licht. Ook zit er een spiegeltje aan de binnenkant van de verpakking, helaas is deze te klein om er überhaupt iets aan te hebben.

Flormar Terracotta Powder 2 Flormar Terracotta Powder 3De poeder is erg hard, wat betekent dat je nooit teveel van het product kan aanbrengen, waardoor het product erg zuinig is. Met het swatchen kwam ik er al achter dat hij iets té zuinig is, aangezien er écht waar; 7 laagjes op mijn pols zitten om vervolgens nog geen resultaat te bereiken. Ik houd niet van een cakey effect wat je vaak hebt met de combinatie van een poeder en foundation, maar ik wil wel product op mijn kwast kunnen krijgen en überhaupt resultaat zien op mijn gezicht.

Ik heb hem aangebracht op mijn gezicht, maar ik had niet echt het gevoel dat ik überhaupt product kreeg op mijn kwast, laat staan op mijn gezicht.

Flormar Terracotta Powder 4Hierbij dus de foto van mijn glimmende gezicht:
Alleen op het gedeelte waar mijn bronzer en blush zit is het matt, maar op mijn voorhoofd, en gewoon mijn ‘t-zone’ alles behalve.

Het product en de verpakking is dus mooi, maar de kwaliteit is ver te zoeken. Ik weet niet of ik gewoon pech heb met mijn product en dat het bij andere wel goed is, maar bij mij is het zeker weten een flop.

Mocht je dit product hebben, hoor ik graag wat jij van het product vind. Misschien heb ik gewoon pech met mijn product en is die van jou wel beter.

Ik zou je dit product zeer zeker niet aanraden, maar mocht je toch interesse hebben kun je dit product kopen op flormar.com Flormar zit alleen gevestigd in Amsterdam, dus mocht je hem liever niet online kopen is daar thé place to go. Wel vind ik de andere producten van Flormar zeker een kijkje waard. Flormar Terracotta Powder kost 11,95.

Liefs,
Shannen

  1. Heel erg jammer van de kwaliteit! Zo op het eerste gezicht ziet er namelijk wel erg mooi uit, maar als er weinig tot niks vanaf komt heb je er ook vrij weinig aan.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *