Beauty, Headlines Flormar, Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo, lipstick

Review Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo

Na mijn vorige review van het quatro palette en Yvonne haar review over de stippling brush, heb ik vandaag voor jullie het volgende artikel van Flormar; namelijk een lipstick. Deze lipstick is van de meest luxe lijn van Flormar. Ik heb nog nooit een lipstick van Flormar gedragen, dus ik ben net zo benieuwd als jullie naar dit product!

De Deluxe Cashmere lijn is de meest luxe lijn van Flormar, deze lijn is ook wat prijziger dan de andere lijnen van Flormar. Ik heb voor jullie de kleur Stylish Carmine, een mooie warme rood tint. Ik persoonlijk houd zoals jullie waarschijnlijk wel weten van felle tinten, maar ik zal jullie beloven dat de volgende keer een nude tint wordt.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 2Ik vind als eerste de huls van het product er ontzettend goed uit zien, een mooie gouden kleur heeft de huls, en ik vind de letters er heel sierlijk op staan. Wel is het een minder fijne huls om foto’s van te maken, de camera zie je overal in terug spiegelen, haha.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 3De kleur is mooi warm waardoor het automatisch een mooie kleur wordt voor op je lippen in de herfst. Ook zou je deze kleur goed kunnen mengen met nog een donkerdere rood tint voor in de herfst om de kleur net wat meer pit te geven.

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo brengt mooi egaal aan op mijn arm, en dekt goed. In principe zal dus één of twee keer aanbrengen van de kleur voldoende zijn voor een mooie dekking, dit hangt af van de natuurlijke lipkleur.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 4 Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 5De dekking op mijn lippen is goed! De lipstick brengt fijn en egaal aan, en de lipstick is lekker romig. Ik vind het een fijne lipstick, en zou hem zeker aanraden.

De lipstick heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding; de huls ziet er mooi en chique uit, de kleur is mooi dekkend, brengt egaal aan, is mooi warm van kleur, en zal iedereen goed staan. Ik denk dat ik deze kleur stiekem vaak ga dragen in de herfst! Ook blijft hij zeker zo’n 3 uur zitten, en na 4 uur is het echt wel tijd om de kleur bij te werken.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 6Wat vinden jullie van deze Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo, en zouden jullie hem aanschaffen?

De lipstick is verkrijgbaar bij Flormar die gevestigd zit in Amsterdam. Ook kun je online bestellen op www.flormar.com en kost €6,95.

Liefs,
Shannen

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.