Review Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo

Na mijn vorige review van het quatro palette en Yvonne haar review over de stippling brush, heb ik vandaag voor jullie het volgende artikel van Flormar; namelijk een lipstick. Deze lipstick is van de meest luxe lijn van Flormar. Ik heb nog nooit een lipstick van Flormar gedragen, dus ik ben net zo benieuwd als jullie naar dit product!

De Deluxe Cashmere lijn is de meest luxe lijn van Flormar, deze lijn is ook wat prijziger dan de andere lijnen van Flormar. Ik heb voor jullie de kleur Stylish Carmine, een mooie warme rood tint. Ik persoonlijk houd zoals jullie waarschijnlijk wel weten van felle tinten, maar ik zal jullie beloven dat de volgende keer een nude tint wordt.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 2Ik vind als eerste de huls van het product er ontzettend goed uit zien, een mooie gouden kleur heeft de huls, en ik vind de letters er heel sierlijk op staan. Wel is het een minder fijne huls om foto’s van te maken, de camera zie je overal in terug spiegelen, haha.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 3De kleur is mooi warm waardoor het automatisch een mooie kleur wordt voor op je lippen in de herfst. Ook zou je deze kleur goed kunnen mengen met nog een donkerdere rood tint voor in de herfst om de kleur net wat meer pit te geven.

Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo brengt mooi egaal aan op mijn arm, en dekt goed. In principe zal dus één of twee keer aanbrengen van de kleur voldoende zijn voor een mooie dekking, dit hangt af van de natuurlijke lipkleur.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 4 Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 5De dekking op mijn lippen is goed! De lipstick brengt fijn en egaal aan, en de lipstick is lekker romig. Ik vind het een fijne lipstick, en zou hem zeker aanraden.

De lipstick heeft een goede prijs-kwaliteit verhouding; de huls ziet er mooi en chique uit, de kleur is mooi dekkend, brengt egaal aan, is mooi warm van kleur, en zal iedereen goed staan. Ik denk dat ik deze kleur stiekem vaak ga dragen in de herfst! Ook blijft hij zeker zo’n 3 uur zitten, en na 4 uur is het echt wel tijd om de kleur bij te werken.

Flormar Deluxe Cashmere LipStick Stylo 6Wat vinden jullie van deze Flormar Deluxe Cashmere Lipstick Stylo, en zouden jullie hem aanschaffen?

De lipstick is verkrijgbaar bij Flormar die gevestigd zit in Amsterdam. Ook kun je online bestellen op www.flormar.com en kost €6,95.

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

16 reacties

 1. zegt:

  Erg mooie kleur!

 2. zegt:

  Prachtige kleur!

 3. Wat een mooie kleur voor de herfst!

 4. zegt:

  Ik vind het een hele mooie kleur! Staat heel chique! Mooi ook dat het best lang blijft zitten! Dat vind ik een belangrijk puntje bij lipstick! 🙂

 5. Mooie lipcstick, ziet er goed uit qua verpakking en de prijs valt ook reuze mee!

 6. Prachtige kleur!

 7. zegt:

  Wat een prachtig kleurtje! Het is ook zeker een kleur die ik zelf zou kopen.

 8. mooie tint 😀

 9. zegt:

  Wat een prachtige kleur!

 10. Mooie draagbare kleur, Flormar is zo leuk <3

 11. Mooie kleur en hij blijft ook goed lang zitten. Dat vind ik altijd wel belangrijk 🙂

 12. zegt:

  Mooie kleur

 13. zegt:

  Wat een prachtige kleur!

 14. zegt:

  Wat een mooie lipstick! Ik heb zelf uit deze lijn Pink Matinee!

 15. zegt:

  Heel mooi! ♥

 16. diana zegt:

  Je kan die lipstick niet bestellen via flormar..mij lukt het althans niet..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *