Beauty, Headlines

Review | Essence Stay All Day Concealer 16HR

Een echte budget topper is in mijn ogen deze Concealer van Essence. Een goede concealer vinden is best moeilijk; hij mag niet te donker zijn, moet voldoende dekking geven, mag geen pan-cake effect geven, en het is al helemaal fijn als je er mee kan highlighten!

Essence Stay All Day Concealer 16HR 1Ik ben al jaren lang trouw aan mijn MAC Pro Longwear Concealer in NC15, deze concealer is nou eenmaal aan de wat prijzige kant, en ik weet dat veel meisjes zoveel geld niet uit kunnen of willen geven aan een concealer. Daarom ben ik op zoek gegaan naar de perfecte budget concealer.

Essence Stay All Day Concealer 16HR 2De Essence Stay All Day Concealer belooft 16HR te blijven zitten. Ook zou hij donkere kringen onder het oog wegwerken en er voor zorgen dat je imperfecties minder zichtbaar zijn. Ook bevat het een licht reflecterend goedje waardoor je er op foto’s fabulous uit ziet.

Essence Stay All Day Concealer 16HR 3De verpakking vind ik verder wat gewoontjes maar de roze letters maken het wel weer schattig. Ik heb de concealer in de kleur 10 Natural Beige, wat prima is voor mijn bleek-scheten huid.

Hier zie je de concealer op mijn hand, niet uitgesmeerd: Essence Stay All Day Concealer 16HR 4De substantie is prima, niet te dik en niet te dun; perfect om mee te werken.

Hier heb ik hem met deppende bewegingen verdeeld op mijn hand: Essence Stay All Day Concealer 16HR 5Zoals je ziet een licht tot medium dekking wat ik prima vind voor elke dag. Ik gebruik concealer vooral onder mijn ogen en voor het Kim K. effect vind ik het belangrijk dat mijn concealer ook highlight. De kleur is voor mijn huidskleur licht genoeg om als highlight mee te kunnen werken. En geloof me, als hij voor mij licht genoeg is kan het niet missen.

Essence Stay All Day Concealer 16HR 6Hier zie je een voor foto, een foto waar ik hem aangebracht heb, en een na foto.

De Essence Stay All Day Concealer 16HR vind ik prima voor elke dag, zeker  als afwisseling van mijn MAC Pro Longwear concealer. Moet wel eerlijk zeggen dat mijn MAC concealer toch wel een streepje voor heeft omdat hij net wat meer long lasting is. Maar voor de prijs-kwaliteit verhouding kun je de concealer van Essence zeker niet laten liggen.
Ik ben erg tevreden!

Wat is jouw ervaring met deze Essence Stay All Day Concealer 16HR?

Liefs,
Shannen

  1. Ik heb net als jij zowel de Mac pro longwear concealer als deze Essence concealer. En ja, de Essence vind ik prima voor dagelijks gebruik onder mijn ogen en is lekker licht, net als die van Mac. De meeste concealers zijn voor mij namelijk meestal veel te donker en deze niet! Ik gebruik de Essence elke dag en de Mac gebruik ik alleen voor specialere gelegenheden. Dan doe ik er tenminste ook wat langer mee, want die van Mac is inderdaad niet alleen beter maar ook een beetje prijzig.

  2. Deze gebruik ik echt ontzettend vaak! ik vind ‘m erg fijn en hij dekt redelijk goed. Ik ben nog wel benieuwd naar die van MAC, hoor er veel over maar nog nooit gebruikt. Ben er benieuwd naar!

  3. Zelf gebruik ik deze concealer van Essence al heel erg lang en blijf hem fijn vinden. Die van MAC heb ik eigenlijk nog nooit geprobeerd, maar dat is meer omdat de prijs mij tegenhoud.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.