Review Essence Hello Autumn eyeshadow palette’s

De zomer is nu langzaam aan voorbij, we trekken onze winterjas weer aan naar buiten, en ook onze huid gaat veranderen. We passen ons er op aan, maar ook gaan we automatisch andere make-up gebruiken namelijk wat zwoele warmere kleuren. Wellicht kan een van deze palette’s wel eens jou ultieme herfst palette worden.

Ik liep de Kruidvat binnen, en zag tot mijn verbazing een verandering aan het Essence schap. De vorige limited edition was weggehaald, en had plaats gemaakt voor Hello Autumn. Ik was verbaasd want verwachtte dit pas midden September. Ik heb daarom ook een aantal producten voor jullie meegenomen, en ik ga beginnen bij de palette’s.

Hello Autumn eyeshadow palette’s 2De verpakking ziet er mooi uit. Ik houd van een ‘clean’ look. Oftewel, zo neutraal mogelijk. Daar weten ze zich vaak aan te houden bij Essence, en zo dit keer ook bij de palette’s. Ook staat er op de achterkant een guide over hoe je de oogschaduws kan aanbrengen. Ik had hier en daar al wat reviews gelezen en had er goede verwachtingen bij. Vandaar dat ik beide palette’s mee heb genomen voor jullie.

Hello Autumn eyeshadow palette’s 301 Walk In The Rain is het lichtere palette van de twee. Er zitten 6 kleurtjes per palette in; een mooie highlighter, een goud-tint, een koper tint, 2 bruin tinten met een goude glitter, en een donker bruine kleur. Ik vind de kleurtjes dicht bij elkaar liggen, maar misschien valt het op het oog wel mee.

Hello Autumn eyeshadow palette’s 402 Keep Calm & Go For A Walk is het palette met groen tinten, ook hier zitten weer 6 kleurtjes in; een highlighter, een nude kleur met overweldigend veel goude glitters, een bruin tint, 2 groen tinten waar ik de kleuren ook dicht van bij elkaar liggen, en een donker groene kleur.

Ik vind de palette’s heel mooi, en typisch iets voor de herfst. Het is compact en handig mee te nemen, en er zit ook een applicator bij.

Hello Autumn eyeshadow palette’s 6 Hello Autumn eyeshadow palette’s 5De vind je de swatches.

Hello Autumn eyeshadow palette’s 7 Hello Autumn eyeshadow palette’s 8En mij gemaakte ooglook met 01 Walk In The Rain.

Ik vind de kleurtjes heel dicht bij elkaar liggen, en ik denk dat ze mooier zijn als je ze nat gebruikt. Op die manier valt de kleur nog meer op. De kleurtjes blenden makkelijk, en past bij iedereen. Het is dus goedkoop, maar wel tijdelijk verkrijgbaar. Sla dus in maand September je slag mocht je deze twee in huis willen hebben.

De palette’s zijn te koop bij de Kruidvat en kosten €3,89 per stuk.

Wat vind je van beide palette’s en ga je nog items uit dit collectie aan je stash toevoegen?

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

12 reacties

 1. Ik heb al zoveel kleuren die er op leken, maar als je dat niet hebt, dan zijn deze leuk!

 2. zegt:

  Heel erg mooi! Ik heb ze hier helaas nog niet gespot x

 3. zegt:

  Bij ons is deze collectie er nog niet :'(. Als ik er eentje zou moeten kiezen, zou ik voor de eerste gaan. Ik denk niet dat ik ze ga halen, ik heb namelijk iéeeets teveel oogschaduw, haha. Ze zijn wel mooi X

 4. Mooie palettes!

 5. zegt:

  Mooi!

 6. zegt:

  Erg mooi! <3 Me wantss 😀

 7. zegt:

  Nog niet beschikbaar hier helaas, ik ben wel benieuwd!

 8. zegt:

  Wat leuk dat de spulletjes al in het schap lagen! Het lijken me fijne palettes.

 9. zegt:

  Ik vind het best leuke paletjes, maar gezien de hoeveelheid paletten die ik heb ben ik wel kieskeuriger in wat ik koop en sla ik deze denk ik maar over!

 10. zegt:

  Ik heb die eerste toevallig net gekocht! Ziet er in gebruik ook goed uit! Xx

 11. zegt:

  Ik vind de palettes en de kleuren in de palettes erg mooi. Ik vind het alleen altijd zo jammer dat de kleuren zo dicht bij elkaar liggen! x

 12. zegt:

  Ik vind de kleuren wel dicht bij elkaar liggen, maar ze zijn ook wel erg mooi. Ik weet nog niet of ik dit palette ga halen…

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *