Beauty, Headlines blush, Essence Blush Up!, review

Review Essence Blush Up!

Ondanks dat ik regelmatig voor het Essence schap sta heb ik nog nooit de drang gehad om deze blush mee te nemen. Toen ik regelmatig voor de nieuwe producten van Essence ging kijken viel ineens mijn oog op deze blush. Ik kon hem dit keer écht niet laten liggen, en ik ben ontzettend blij dat ik hem meegenomen heb.

Essence Blush Up! 3 Essence Blush Up! 4 Essence Blush Up! 2Dit product is natuurlijk al een blikwerper op zich, het is een gradiënt verpakte blush, wat inhoud dat er een kleuroverloop zit in het poeder. Dat de verpakking daarom transparant is vind ik leuk, zo knalt het gradiënt effect er echt uit. Ook op de label aan de achterkant van de  verpakking is het gradient effect aangehouden, zelfs hier is aan gedacht. Deze blush is een echte eye catcher! Ik heb kleur 10 Heat Wave.

Essence Blush Up! 5Maar, nu is het toch echt tijd voor het product zelf. Als ik er met mijn vinger overheen ga is de poeder heel erg zacht. Dit is opzicht niet erg, maar zorg er dan voor dat je het met een stippling brush aanbrengt, anders heb je meer dekking dan dat je zou willen. Hier op de foto zie je bijvoorbeeld dat op een gewone blush kwast het product al overweldigend is.

Essence Blush Up! 6Hier een foto van een swatch op mijn hand.

Essence Blush Up! 7 Essence Blush Up! 8Hier nog foto’s van het product op mijn gezicht.

Over de verpakking heb ik niks te klagen, ik vind het leuk zoals het is. Pigmentatie is ook tip top in orde, eerder té gepigmenteerd voor een blush. Maar hier kun je je op aan passen door een andere kwast te gebruiken, ik zou een stippling brush aanraden!

Wat vind jij van deze spot goedkope, maar leuke blush?

Liefs,
Shannen

  1. Zoo dat heb ik ook zo vaak. Ik zie een product in de winkel en dan loop ik voorbij maar als ik daarna een review over heb gelezen (en het is positief) trek die mijn aandacht de tweede keer en meestal eindigen vervolgens ze in mijn winkelmandje. Maar wauw, wat een pigmentatie! Voor mij het perfect omdat je dan echt goed terug ziet dat ik blush op heb, ik ga hem maar eens goed bekijken in de winkel.

  2. Wat een leuke blush! Ik vind de kleur erg leuk! Staat mooi op je wangen! Ik draag eigenlijk niet zo vaak blush, en ik moet het van mezelf vaker gaan dragen haha!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *