Review Essence Blush Up!

Ondanks dat ik regelmatig voor het Essence schap sta heb ik nog nooit de drang gehad om deze blush mee te nemen. Toen ik regelmatig voor de nieuwe producten van Essence ging kijken viel ineens mijn oog op deze blush. Ik kon hem dit keer écht niet laten liggen, en ik ben ontzettend blij dat ik hem meegenomen heb.

Essence Blush Up! 3 Essence Blush Up! 4 Essence Blush Up! 2Dit product is natuurlijk al een blikwerper op zich, het is een gradiënt verpakte blush, wat inhoud dat er een kleuroverloop zit in het poeder. Dat de verpakking daarom transparant is vind ik leuk, zo knalt het gradiënt effect er echt uit. Ook op de label aan de achterkant van de  verpakking is het gradient effect aangehouden, zelfs hier is aan gedacht. Deze blush is een echte eye catcher! Ik heb kleur 10 Heat Wave.

Essence Blush Up! 5Maar, nu is het toch echt tijd voor het product zelf. Als ik er met mijn vinger overheen ga is de poeder heel erg zacht. Dit is opzicht niet erg, maar zorg er dan voor dat je het met een stippling brush aanbrengt, anders heb je meer dekking dan dat je zou willen. Hier op de foto zie je bijvoorbeeld dat op een gewone blush kwast het product al overweldigend is.

Essence Blush Up! 6Hier een foto van een swatch op mijn hand.

Essence Blush Up! 7 Essence Blush Up! 8Hier nog foto’s van het product op mijn gezicht.

Over de verpakking heb ik niks te klagen, ik vind het leuk zoals het is. Pigmentatie is ook tip top in orde, eerder té gepigmenteerd voor een blush. Maar hier kun je je op aan passen door een andere kwast te gebruiken, ik zou een stippling brush aanraden!

Wat vind jij van deze spot goedkope, maar leuke blush?

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

13 reacties

 1. Ik vind het een prachtige blush 🙂

 2. Zoo dat heb ik ook zo vaak. Ik zie een product in de winkel en dan loop ik voorbij maar als ik daarna een review over heb gelezen (en het is positief) trek die mijn aandacht de tweede keer en meestal eindigen vervolgens ze in mijn winkelmandje. Maar wauw, wat een pigmentatie! Voor mij het perfect omdat je dan echt goed terug ziet dat ik blush op heb, ik ga hem maar eens goed bekijken in de winkel.

 3. De pigmentatie is echt super zeg! Inderdaad een beetje te haha. Ik vind hem er trouwens wel onwijs mooi uitzien zeg

 4. zegt:

  Hij is heel mooi! X

 5. gorgeous blush is het 😀

 6. Je moet er inderdaad voorzichtig mee zijn, maar hij is echt mooi!

 7. zegt:

  Ik vind hem ontzettend mooi en ik hou er wel van dat hij wat meer “opvalt”.

 8. zegt:

  Dit is één van mijn favoriete blushes, heel mooi 🙂

 9. zegt:

  Deze is mooi!

 10. zegt:

  Wat een leuke blush! Ik vind de kleur erg leuk! Staat mooi op je wangen! Ik draag eigenlijk niet zo vaak blush, en ik moet het van mezelf vaker gaan dragen haha!

 11. Wauw, mooi!! Ik heb ‘m ook maar hij ligt nog onaangeraakt in mijn bakje. Ik was stiekem zelfs een beetje vergeten dat ik ‘m had.

 12. mooie blush ♥

 13. zegt:

  Wauw mooie blush! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *