Review: Dr. Van der Hoog ClearSkin face wash

Een van de vele producten die je in mijn onlangs geopende webshop kunt vinden is de ClearSkin® verzorgingslijn van Dr. Van der Hoog. Dit merk ken ik uiteraard wel maar naast de reinigingsdoekjes uit de Purity-lijn heb ik verder geen producten van dit merk uitgeprobeerd. Hier moest natuurlijk verandering in komen aangezien ik de producten verkoop. Ik ging derhalve aan de slag met de ClearSkin® facewash. Een gezichtsreiniger waar menigeen tevreden over is. Deze ClearSkin facewash schijnt op een milde wijze je huid grondig te reinigen, tot diep in de poriën. De 100% zeepvrije samenstelling voorkomt een strak aanvoelende huid.

Dat de werking van producten bij iedereen anders kan uitpakken is mij bekend. Hier houd ik dan ook rekening mee bij het uitproberen van nieuwe producten. Mijn verwachtingen van deze ClearSkin facewash van Dr. Van der Hoog waren hoog. Dr. Van de hoog is tenslotte een bekend merk dat een goede reputatie heeft; ik was er dan ook van overtuigd dat het mijn gezicht enkel goed zou doen. Helaas viel dit wat tegen. Dr. Van der Hoog ClearSkin facewash zit in een flacon met een inhoud van 100 ml. De facewash is een glimmende dikke substantie met een geurtje. De ClearSkin facewash reinigt inderdaad erg goed, je voelt dat je gezicht grondig schoon is. Met mijn vorige reinigingsproduct was dit wel anders; ik moest na het reinigen ook nog eens met een wattenschijfje de overgebleven make-upresten of vuil van mijn gezicht verwijderen. Dit is met de ClearSkin facewash van Dr. Van der Hoog zeker niet het geval. Wat ik een minpunt vind is dat mijn gezicht na gebruik nogal trekkerig en droog aanvoelt terwijl er beloofd wordt dat dit product een strak aanvoelende huid voorkomt.

Zoals ik aan het begin al aangaf; elk product pakt bij elke huid weer anders uit. Ik gebruik de ClearSkin facewash nog wel omdat deze mijn gezicht grondig reinigt waardoor ik minder puistjes op mijn gezicht heb. Maar dan in combinatie met een hydraterende gezichtscrème. Dit zorgt ervoor dat mijn huid prettig en verzachtend aanvoelt.  

Conclusie: Dr. Van der Hoog ClearSkin facewash is een effectieve gezichtsreiniger welk je gezicht grondig reinigt. Wel raad ik aan deze in combinatie met een goede gezichtscrème te gebruiken.  Dr. Van der Hoog ClearSkin facewash is voor €5,49 in mijn webshop beautyvoordeelshop.nl te bestellen.

Inmiddels ben ik de ClearSkin® spotcream aan het testen; mijn review hierover volgt nog. 

Q: Ben jij bekend met de ClearSkin-lijn van Dr. Van der Hoog? Welke producten daarvan heb je uitgeprobeerd?

Aanbevolen artikelen

1 Reactie

  1. Ik ben nog niet bekend met deze lijn van Dr. Van der Hoog. Het klinkt allemaal wel heel erg fijn én ik vind ‘m niet zo duur. Dus misschien dat ik hem eens aan schaf 🙂

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *