Review Catrice Beautifying Lip Smoother

Nieuwe producten druppelen het Kruidvat schap binnen, zowel van Essence als van Catrice. Ik heb al een paar dingetjes gevonden in het schap dat me aanspraken waar jullie zeker weten een artikel van voorbij gaan zien komen. Vandaag als introducee een mooi lipproduct van Catrice.

Ik moet zeggen dat ik de Lipsticks van Catrice super fijn vind, en daar heb ik dan ook een flinke hoeveelheid van, maar van de lipglossen heb ik vrij weinig, omdat ik ze simpelweg niet fijn vind. Ze komen nu met een nieuw product, wat ze lip smoother genoemd hebben. Hoe moet ik dit zien, als een vloeibare lipstick denk ik? De verpakking vind ik wel super leuk!

Catrice Beautifying Lip Smoother 2 Catrice Beautifying Lip Smoother 3Ze hebben het product in drie verschillende kleuren, maar ik nam alleen 030 Cake Pop mee. Ik vond de andere kleurtjes te nude voor mijn doen. “Lip Balm for smooth lips that beautifies your lips with an intense, shiny finish and optically even outs fine lines” is wat de verpakking verder nog toelicht.

Ik dacht ‘swatchtime!!’ trok de dop er af, zag de applicator en ‘oh..’ is wat er uit mijn mond kwam. Ik krijg altijd kippenvel van deze applicators. Geen idee waarom, maar voor mij is het zegmaar zo’n irritant gevoel voor op mijn lippen dat ik het kan vergelijken met het effect als iemand met zijn nagels over zo’n oud schoolbord heen gaat. Argh!

Catrice Beautifying Lip Smoother 5Maar, gelukkig heb ik daar alleen op mijn lippen last van, en heb hem probleemloos aan kunnen brengen op mijn arm, hierboven zien je een foto. Het is dus geen vloeibare lipstick achtig, want daar is de dekking niet naar. Het is meer een wat drogere lipgloss met een dikkere substantie. Maar, ik vind de glans wel heel mooi; en het plakt niet super erg.

Met iets meer kippenvel bracht ik hem aan op mijn lippen, en was best verrast hoe mooi hij is op mijn lippen. De pigmentatie is goed opbouwbaar, je hebt alleen voor mijn gevoel veel product nodig om hem mooi dekkend op je lippen te krijgen. Maar voor een subtiel glansje, is dit product super mooi.

Catrice Beautifying Lip Smoother 4Hier een foto van het product op mijn lippen:

Catrice Beautifying Lip Smoother 6En een full-face foto:

Je kan dit product kopen in de winkels van de Kruidvat, en kost €3,59.

Hoe vinden jullie hem op mijn lippen, en zouden jullie hem zelf aanschaffen?

Liefs,

Shannen

 

Shannen van de Ven

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Aanbevolen artikelen

9 Reacties

  1. Ik heb hem toevallig zelf al en mij bevalt ‘ie erg goed! Hij staat jou ook echt prachtig. 🙂

  2. Ik ben erg benieuwd naar de nieuwe producten van Catrice, ga binnenkort zeker een kijkje nemen. Deze Lip Smoother staat je goed. Mooi zacht kleurtje!

  3. Ik ben wel benieuwd naar dit product. Ziet er mooi uit.

  4. Wat een leuke lip smoother! Het kleurtje is heel mooi, en staat je goed! Ik wou hem gister ook bijna kopen! Wel jammer dat Catrice steeds duurder wordt! 🙁

  5. Ben blij dat ik hem gekocht heb, snel testen als ik foto’s heb gemaakt!

  6. Mooi zacht kleurtje. Stond vanmiddag voor t schap en kan niet geloven dat ik hier overheen heb gekeken.

  7. Ik ben ook dol op de lipsticks van Catrice! Ze glijden prettig over de lippen, voelen niet te vettig aan, hebben een zeer goede pigmentatie en laten een mooie ‘stain’ achter als het slijt. Deze lipgloss ziet er mooi uit, hoewel ik ook niet zo fan ben van glossjes. Ik vind ze meestal te stroperig.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *