Review | Cargo Vintage Escape Eye Palette

Een palette wat in deze tijd van het jaar op meerdere gebieden geschikt is, het is niet alleen budget-vriendelijk in deze duurdere maanden, maar ook is het qua kleur opstelling perfect, een leuk cadeautje voor jezelf of misschien wel voor in de schoen of onder de boom! Ik ben zó enthousiast over dit palette dat ik de Cargo Let’s Meet In Paris Palette ook graag aan mijn stash zou willen toevoegen.

Cargo Vintage Escape Eye Palette 1De verpakking is super schattig; het heeft een vintage trekje, iets waar ik gek op ben. Niet zo gek dat het palette dan ook Vintage Escape genoemd is. Het palette is flink en stevig, ik ga het niet uitproberen omdat ik gek ben op mijn make-up, maar ik wed dat hij val-vriendelijk is! De buitenkant heeft een bruine kleur, en is van nep-leer. Als je hem besteld zit er ook nog een bescherm plasticje omheen, met een leuk kartonnen verpakking.  Ook zit er een spiegel bij in begrepen, en een kwast met 2 verschillende uiteindes.

Cargo Vintage Escape Eye Palette 2 Cargo Vintage Escape Eye Palette 3 Cargo Vintage Escape Eye Palette 4Als je het palette open maakt zie je 12 hele mooie kleurtjes, namelijk;

 • Harvest Moon: Een witte matte kleur, perfect als highlighter.
 • Cuddle: Een mooie matte taupe tint.
 • Frolic: Een bruine tint met shimmer.
 • Cinnamon: Koel bruin, met shimmer.
 • Twigs: Een blauwe kleur met shimmer.
 • Black Crow: Een matte zwarte kleur.
 • Crisp: Een lichte kleur vol met goude shimmer.
 • Hot Cocoa: Een warme bruine kleur.
 • Autmn: Een warme kleur, met een oranje finish.
 • Winthered Leaves: Groene kleur met rode shimmer; echt het beeld wat ik heb van een blad van een boom!
 • Rustic: Een mooie warme bruine kleur met shimmer.
 • Chestnut: Een mooie kastanje bruine kleur!

Ik ben niet ( op z’n brabants ) gezegd een kei in kleuren omschrijven, maar ik doe mijn best! Zoals je wel ziet zijn het vooral warme kleuren, die je ook kunt onderdrukken met de koele kleuren die er tussen zitten. Je hebt verschillende keuzes; een warme herfst look, een mooie smokey eyes voor kerstavond, een lichte overdag look, of een look met koele tinten! Ik vind de samenstelling van de kleurtjes super, en dan over het pigmentatie nog niet gesproken;

Cargo Vintage Escape Eye Palette 6Swatches op mijn arm van rij 1.

Cargo Vintage Escape Eye Palette 5Swatches op mijn arm van rij 2;

Zoals je ziet zijn ze super gepigmenteerd, ik heb een lichte huid waardoor je de lichtere kleuren wat minder ziet, maar geloof me, met een goede oogschaduwbasis is die lichte kleur echt wel zichtbaar op je oog!

Cargo Vintage Escape Eye Palette 7 Cargo Vintage Escape Eye Palette 8De eerste look heb ik simpel gehouden en een zachte rustige herfstlook gemaakt. Je moet weten dat elke kleur die ik gebruikt heb echt met één dipje in de oogschaduw gemaakt is. De oogschaduws zijn óntzettend gepigmenteerd!

Cargo Vintage Escape Eye Palette 9 Cargo Vintage Escape Eye Palette10Ik kon het niet laten om met dit prachtige palette een tweede look te maken.

Cargo Vintage Escape Eye Palette 13Dit palette is 1 van de 2 palette’s die beautyvoordeelshop.nl verkoopt! De palette’s zijn maar 25 euro, en worden gratis verzonden! Ik ben zo gek op dit palette dat ik, zoals ik al eerder aangaf, het andere palette ook graag aan mijn stash zou willen toevoegen.

Liefs,
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

13 reacties

 1. Gaaf palette! ♡

 2. zegt:

  Mooi palette, het pigment is ook werkelijk schitterend. Ik hou echt van deze natuurlijke kleurtjes!

 3. zegt:

  Die ziet er wel heel erg mooi uit vind ik 🙂

 4. Hele mooie diverse kleuren!

 5. Hele mooi palette zeg! Mooie kleuren, hier hou ik wel van :). Mooie looks heb je ook gemaakt!

 6. zegt:

  Wat een mooie kleuren zitten er in dit palette.

 7. zegt:

  Wat een pretty palette! De kleurtjes zijn echt ontzettend mooi! De look die je hebt gemaakt is ook erg mooi. I want this!

 8. zegt:

  Wat een mooie foto’s. Het pallete ziet er goed uit. Deze kleuren zijn altijd goed.

 9. Wauw wat zijn ze mooi!

 10. zegt:

  Echt een prachtig palette zeg. Wat een prachtige intense kleuren <3

 11. zegt:

  Mooi palette met prachtige warme kleuren 🙂

 12. zegt:

  Wat een leuk palette met mooie draagbare kleuren. Ben benieuwd!

 13. zegt:

  Wat een prachtig doosje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *