Review | Calvin Klein Reveal for men

Het is in parfumland tegenwoordig geen uitzondering meer dat geuren eetbare ingrediënten bevatten. Calvin klein is hier blijkbaar fan van want net als de eerste Reveal, die voor vrouwen bedoeld is, bevat deze Reveal for men ook diverse eetbare ingrediënten zoals peper en zout. Calvin Klein is daarnaast grote fan van Doutzen Kroes, want zij figureert, net als de vrouwenversie, samen met het gezicht van Reveal Men Charlie Hunnam in de campagne voor deze mannenversie. Charlie Hunnam is vooral bekend van de televisieserie Sons of Anarchy.

Calvin Klein Reveal for men 2Ik ben persoonlijk geen grote fan van mannengeuren; er is slechts een handjevol mannengeuren die ik wel weet te waarderen. Of Calvin Klein Reveal for men hier bij hoort lees je zo.

Calvin Klein Reveal for men 4Calvin Klein Reveal for men 3Net als de vrouwelijke versie komt Calvin Klein Reveal for men in een dikke fles die zwaar weegt. De flacon staat voor puurheid, luxe en een verfijnde esthetiek. De gladde, vierkante flacon, die mannelijke sensualiteit oproept, verbindt het gepolijste glas naadloos met een metallic dop. Het design van de flacon is stoer en krachtig.

Calvin Klein Reveal for men 9Top: gekristalliseerd gember, mastiekboomextract, perenbrandewijn
Hart: ruw zout signatuur, agave nectar, kiwano
Basis: Haitiaans vetiver, vintage vanilleboon, goudkleurig amber

Calvin Klein Reveal for men 10Calvin Klein Reveal for men 6Reveal Men is een frisse, zoutachtige en oriëntaalse geur die zowel de mannelijkheid als kracht van de moderne man moet benadrukken. Het opent dan ook fris en kruidig. Maar ook de zout ruik je goed terug. Naarmate de geur wat langer op de huid is zul je de zoete, warme kant van de geur waarnemen, wat denk ik voor de verleiding moet zorgen. Ondanks dat het hier om een eau de toilette gaat blijft de geur lekker lang hangen.

Calvin Klein Reveal for men 8Calvin Klein Reveal for men 7In tegenstelling tot veel mannengeuren krijg ik bij deze geur minder het gevoel van wc-verfrisser. Dit is vaak de beleving die ik bij de opening van veel mannengeuren heb. Reveal is zeker geen slechte geur maar gewoonweg een typische mannengeur. Naarmate de draagtijd vordert weet de geur wel mijn aandacht te trekken en gek genoeg ook vast te houden. Ik zou me er zeker niet aan storen als manlief dit luchtje zou dragen. Integendeel, ik zou erdoor aangetrokken worden. De geur wekt bij mij een bepaalde nieuwsgierigheid op die nader onderzocht moet worden. Met andere worden; de geur heeft wel degelijk een aanwezige aantrekkingskracht waardoor je ernaar blijft ruiken omdat je simpelweg wilt weten waarom.

Calvin Klein Reveal for men 11Als je het mij vraagt klopt de omschrijving van Reveal; het is een speelse verleiding tussen man en vrouw. Zoals met alle geuren is het ook een geur waar je van moet houden.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

9 reacties

 1. zegt:

  Ik vind juist mannen geuren vaak lekker in ieder geval die mijn vriend heeft 😉 Deze twee geuren kende ik nog niet gauw maar eens bij de parfumerie ruiken.

 2. zegt:

  Ik ben nu wel heel erg benieuwd geworden naar de geur, want hij klinkt wel erg lekker!

 3. zegt:

  Dit lijkt me een erg fijne geur, deze heb ik nog niet geroken!

 4. zegt:

  Lijkt me lekker ! X

 5. zegt:

  De geur klinkt echt goed! 🙂

 6. Wat gaaf dat flesje! Misschien wel een leuk cadeau voor mijn vriend met Valentijnsdag. 🙂

 7. Het flesje ziet er mooi uit! Liefs

 8. zegt:

  Zoals je het omschrijft durf ik haast te zeggen dat hij nu al lekker ruikt.

 9. zegt:

  Mooi flesje gevuld met een heerlijk geurtje!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *