Review – Bourjois Color Edition 24H Cream to Powder eyeshadow en Happy Light Foundation

Bourjois, een betaalbaar merk met kwalitatief zeer goede producten, heeft weer wat nieuws! Namelijk de Color Edition 24H cream to powder eyeshadow; oogschaduw met een cremige textuur en een ‘ultra luminous finish’,  in een aantal prachtige kleuren. Bourjois Color Edition 24HIk laat er drie zien: een olijf/bronsgroene (04 Kaki Cheri), een poederroze (03 Petale de glace) en een zilverwitte tint (01 Merveille d argent). Daarnaast nog mijn mening over de Bourjois Happy Light Foundation, die al iets langer in hun assortiment zit.Bourjois Color Edition 24H swatchesBourjois Color Edition 24H swatches 1Kijk eens hoe mooi! En wat een goede pigmentatie. Ik heb alle kleuren op mijn oogleden aangebracht met mijn vingers, en dat gaat prima! De groene tint op mijn bewegend ooglid, de roze in m’n arcadeboog en de zilverwitte op mijn wenkbrauwbot, als highlighter. Ik vind de roze en zilverwitte tint ook prima te gebruiken als highlighter op de jukbeenderen of in het midden van je lippen, om zo een voller effect te creëren. Bourjois Color Edition 24H swatches 2Op de ogen loopt de intensiteit van de kleuren iets terug, maar als dat eenmaal is gebeurd blijft het voor de rest van de dag goed zitten. Het loopt niet terug in de plooien, wat vaak wel snel gebeurt bij crèmige oogschaduws. Bij contact met de huid verandert deze crèmige textuur al snel in een poeder. Ik moet er wel bij vermelden dat ik onder mijn oogschaduw altijd een beetje foundation gebruik als basis, en die een beetje afpoeder, zodat oogschaduw beter pakt en langer op z’n plek blijft zitten. Dus dat scheelt natuurlijk altijd. Ik heb hier er in elk geval géén speciale oogschaduwbasis gebruikt.Bourjois Color Edition 24H swatches 3Bourjois Color Edition 24H swatches 4Color Edition 03 Petale de glace op mijn lippen, over lippotlood heen.Bourjois Happy Light foundationDe Happy Light foundation vind ik ook heel fijn! Jammerlijk genoeg is deze kleur wel veel te donker voor mijn huid (ik heb nummer 52, beige clair), maar wat voelt ie fijn en wat smeert het soepel uit. Vloeibaar, maar niet té. Deze foundation voelt aan alsof je niets op je huid hebt en droogt mooi mat op, maar geeft tegelijkertijd een gezonde glow. Het pompje werkt daarnaast heel prettig. Met één, hooguit twee pompjes heb je voldoende foundation voor je hele gezicht.Bourjois Happy Light foundation 1Bourjois Happy Light foundation 2Bourjois Happy Light foundation swatchesJe ziet het, ik ben enthousiast. Ik vind deze producten absolute aanraders die je gezicht op een snelle manier een stralende oppepper geven.

De Color Edition 24H eyeshadows kosten € 11,97 per stuk.
De Happy Light foundation kost € 15,49

Aanbevolen artikelen

4 Reacties

  1. Wat jammer dat die foundation te donker is zeg! Hij is ook niet een beetje maar echt te 🙁 Die foundation klinkt in mijn ogen best fijn, ik ben er toevallig nu een aan het testen van Bourjois en vind hem tot nu toe super!

  2. Ik vind de oogschaduw zo mooi.

  3. Wauw, de oogschaduws zijn mooi!! 🙂

  4. Ik ben erg benieuwd naar de foundation!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *