Review | Action Max & More Eyeshadow palette

Héérlijk, goede make-up voor een lage prijs, toch? Helaas is het vaak zo dat het product tegen valt. Toen ik bij de action was viel mijn oog op hun nieuwe paletten. Zo nieuwsgierig als ik ben nam ik er 1 mee. In totaal zijn er vier varianten beschikbaar.  Na het product getest te hebben  besloot ik om nog een tweede bij te halen, maar dit keer voor een winactie. Hoe je kans maakt op het palette lees je verder in het artikel.

Het is fijn voor vele van ons als we fijn en leuke make-up voor een zachte prijs vinden. Ik zelf heb heel lang van dit soort make-up gebruik gemaakt, en nu ik na mijn opleiding fulltime werk heb ik meer de kans wat high-end producten te kopen. Maar ik weet hoe moeilijk het is dat te kunnen terwijl je studeert. Daarom vind ik het belangrijk me vaak ook op low-budget artikelen te richten.Action palette 2 Action palette 3Als aller eerste moet ik zeggen dat ik de verpakking er nog best leuk uit vind zien. Een beetje MAC-gericht, maar met een goedkopere twist eraan, leuk! Op de achterkant vind je meer informatie over het product, en heb je een overzicht met de verschillende varianten palette’s. Voor mezelf heb ik voor de nude  gekozen en voor de winactie de Floral palette. Op de deksel van de doos staat MAX & MORE, het make-up merk wat de Action verkoopt. Ook fijn om te weten, de producten van de Action zijn niet op dieren getest.Action palette 4 Action palette 528 prachtige kleurtjes zitten in een palette, dat is een hele hoop. Er is veel variatie, van shimmer tot een paar matte, licht en donker; kortom voor iedereen zit er wel iéts bij. Ook kun je goed afwisselen van kleuren omdat er zoveel keuze is. Zo kun je je look ook transformeren van een look voor overdag, tot een avond look doordat er ook donkerdere kleuren in zitten.

Swatches van de palette’s, de eerste foto is van de eerste rij, en de tweede foto van de tweede rij.Action palette 6 Action palette 7

De kleurtjes hebben geen namen, maar dat had ik ook niet verwacht van een palette zo goedkoop als deze. De ene kleur is meer gepigmenteerd van de ander, maar al om al is er niks te klagen.

Mijn gemaakte ooglook:Action palette 8 Action palette 9Ik heb het simpel gelaten, maar toch iets opvallender doordat ik een kopere kleur heb gebruikt, en een donkere kleur in de arcadeboog.Action palette 11Het palette is te koop bij de Action, en kost 2,49 euro.

Maak kans op dit palette!Action palette 12Wil je de Action oogschaduw palette zelf uitproberen? Volg Beautytopia via Bloglovin en of Twitter en laat hieronder een berichtje achter dat je meedoet.

 

Liefs,

Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

11 reacties

 1. De pigmentatie valt me reuze mee, toch denk ik dat ik hem oversla!

 2. zegt:

  Mooi! Het pigment valt me heel erg mee.

 3. zegt:

  Ziet er zeker niet slecht uit voor die prijs!

 4. margriet kuper zegt:

  mooi pallete zeker voor action. ik doe mee.

 5. Ziet er wel goed uit voor de Action.

 6. zegt:

  Ziet er goed uit, wil deze ook nog kopen! X

 7. zegt:

  Ziet er best oké uit voor zo’n prijs!

 8. zegt:

  Ik denk dat ik dit palette maar eens moet aanschaffen.. De pigmentatie vind ik zeker voor de prijs erg goed 🙂

 9. zegt:

  Best wel mooie oogschaduw, zeker voor die prijs 🙂

 10. zegt:

  ziet er erg goed uit xx

 11. Marjoke zegt:

  1 woord: WAUW!! Mooi palette en een zeer mooie ooglook!! X

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *