Review | 3x Essence Long Lasting Lipstick

Zoals de meeste wel weten is in sommige filialen het derde schap van Essence bij gekomen. Ook zijn daar nieuwe producten toegevoegd. De meeste producten konden we via Duitsland wel al aan komen, maar voor mensen die in het westen van Nederland wonen is dat natuurlijk geen doen. Vandaag review ik drie Essence lipsticks afkomstig uit het derde schap dat echter niet in alle filialen te koop zijn.

Essence Long Lasting Lipstick 2Essence had natuurlijk al lipsticks in hun assortiment en die blijven ze ook gewoon verkopen. Er is alleen door de komst van het derde schap een lijn aan toe gevoegd. Meer lipsticks, meer vreugde toch!
De lijn bestaat uit tien mooie kleurtjes.  Ik denk dat ik ze wel kan opdelen in de categorie, rood en roze. Veel kleurverschil vind ik niet dat er is. Wat mij betreft mogen ze de lijn met nog meer diverse kleuren uitbreiden.

Essence Long Lasting Lipstick 3 Essence Long Lasting Lipstick 4 Essence Long Lasting Lipstick 5Ik heb de volgende drie kleurtje gekocht;  14 Adorable Matt!, 17 I Love Cake Pop en 03 Dare To Wear. Twee roodtinten en een roze.

Essence Long Lasting Lipstick 5-1De swatch op mijn arm; Ondanks dat de kleurtjes er op het eerste oog wel wat van elkaar verschillen vind ik dat verschil op mijn arm niet zo groot. Ik heb mijn vriend de kleurtjes laten kiezen, misschien dat het daar aan ligt.

Essence Long Lasting Lipstick 03 Dare To Wear03 Dare To Wear. Als ik mij niet vergist gaat dit kleurtje het assortiment verlaten en kun je het nu nog met 50% korting scoren.

Essence Long Lasting Lipstick 17 I Love Cake Pop17 I Love Cake Pop

Essence Long Lasting Lipstick 14 Adorable Matt!14 Adorable Matt!

Ik vind het kleurenverschil tussen dit drietal niet groot. Maar de lipsticks brengen wel fijn aan en voelen prettig op de lippen. Ze zijn heel romig waar door het product zich makkelijk verspreid.

Essence Long Lasting Lipstick 12Het is een prima budget lipstick, het enigste min puntje is dat je na een uur al weer je lipstick te voor schijn kunt halen om het bij te werken. Ook mis ik wat gewaagdere kleurtjes, zoals een fel oranje of een neon roze.

Ik ben vet tevreden met de lipsticks en overweeg ook alle 10 kleuren aan te schaffen.

De Essence Long Lasting lipsticks kosten maar 2,39 euro.

Liefs
Shannen

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

11 reacties

 1. zegt:

  Leuke kleurtjes! Ik heb laatst een nieuwe kleur gekocht van Catrice, een lichte, koraalrozige tint, nummer 400 Rose Mantic Nights.

 2. zegt:

  Het zijn echt prachtige kleurtjes! Ik vind Adorable Matt echt zo mooi 🙂

 3. zegt:

  O de eerste kleur staat je heel goed. Essence heeft prachtige kleurtjes.

 4. zegt:

  ik vind de lipsticks van Essence echt heel fijn. Daarnaast zijn de kleuren erg mooi gepigmenteerd. Dare to wear heb ik ook, echt een mooie rode tint!

 5. zegt:

  Mooie kleuren vooral nummer 14 Adorable Matt spreekt mij aan.

 6. zegt:

  Ik vind het wel hele mooi kleurtjes! Zelf heb ik ook twee lipsticks uit deze lijn. Ze zijn inderdaad niet super long lasting, maar ze zijn wel erg fijn! 🙂

 7. Ik vind I Love cake pop het mooiste! Ik heb nu zelf Love Me op.
  Fijn draagbaar kleurtje en lekker goedkoop!

 8. zegt:

  Wat een mooie kleuren allemaal! Zelf heb ik Dare to Wear gekocht, maar heb hem nog niet geprobeerd. Als ik het zo bij jou zie heb ik zeker geen spijt dat ik hem gekocht heb.

 9. zegt:

  Hele mooie kleurtjes! Vind de Essence lipsticks erg fijn 😀

 10. zegt:

  Wat een mooie kleuren zeg!

 11. zegt:

  Hele mooie lipsticks! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *