Review | 2x Covergirl Lipsticks

Vandaag heb ik twee hele mooie lipsticks van Covergirl voor jullie. Eerlijk gezegd hebben deze lipsticks mij enorm verrast! En naast dat deze lipsticks zo mooi aanbrengen zijn ze ook nog eens super betaalbaar op www.beautyvoordeelshop.nl! Wil je graag meer lezen over deze super mooie lipsticks? Kijk dan snel verder!

De verpakking ziet er nogal in Nederlandse thermen goedkoop uit, al moet ik zeggen dat ik zelf persoonlijk wel fan ben van zulke verpakkingen. Ze passen dit normaal vooral toe in Amerika en in de UK. Wat je hiermee voorkomt is dat mensen de verpakkingen in de winkels al open gaan maken, op hun lippen of handen smeren en vervolgens weer zonder zorgen terug in het vak dumpen. De lipsticks zijn goed verpakt zo, en als het aan mij ligt mogen ze dit in elke winkel hier in Nederland toepassen. Covergirl LipsticksDe lipsticks bevatten de vitamines A & E, ze zouden je lippen dus moeten voeden. Als aller eerste moet ik zeggen dat de lipsticks mij echt verrast hebben, de formule van de lipsticks zijn ontzettend goed waardoor ze makkelijk en fijn aanbrengen maar ook mooier op je lippen gaan zitten.Swatches op de arm zonder flits. Hier zien ze er erg mat uit.Covergirl Lipsticks 3Swatches op de arm mét flits. Hier zie je juist precies het tegenover gestelde, ze bevatten hele mooie glitters!

Voordat ik de lipstick op mijn lippen aanbracht heb ik ze eerst gescrubt, en daarna ingesmeerd met Labello. Daarna heb ik de lipstick aangebracht op mijn lippen met een dun kwastje. De formule van de lippenstift is zoals ik al zei echt heel goed, en heeft mij heel erg verrast. Ze zijn heel makkelijk aan te brengen, en smeren makkelijk en egaal uit over de lip.Covergirl Lipsticks 4De kleur 565 Rose Cashmere is een hele mooie roze kleur, valt in mijn ogen net niet meer in de nude kleurtjes, maar is nog redelijk subtiel van kleur. Het zijn de glitters die deze kleur juist weer heel bijzonder maken. Een hele mooie, zachte en lieve kleur!Covergirl Lipsticks 5Dit is de kleur 575 Really Red, die zoals de naam al zegt heel mooi rood is. Dit is wel een kleur voor iemand die wat meer durft! Ik zelf vind persoonlijk een rode kleur mooier bij mijzelf. Maar dit is puur een smaak kwestie. De kleur is een mooie heldere rode kleur, en hij bevat wat minder glitters dan de roze kleur. Maar zeker weten een blijvertje voor mij!

Covergirl Lipsticks 7Ik vind de kleurtjes echt super mooi, en wat mij betreft zijn de lipsticks echte aanraders! Je kan deze lipsticks super voordelig kopen op www.beautyvoordeelshop.nl voor maar liefst €3,95!

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

12 reacties

 1. zegt:

  oeh die rode is pretty 😀

 2. zegt:

  Wauw, echt twee prachtige kleuren. Really red vind ik heel mooi en classy <3

 3. zegt:

  Vind de kleuren heel erg mooi!

 4. Prachtige kleuren! Die methode mogen ze zeker in Nederland toepassen in plaats van plakband die je vervolgens weg mag gaan halen (+ het ziet er dan echt niet uit om foto van te maken).

 5. zegt:

  Mooie kleurtjes zeg! Really Red is echt iets voor mij 😀

 6. zegt:

  Zien er goed uit, vooral die donkerrode kleur is echt mooi 🙂

 7. Mooie kleurtjes!

 8. zegt:

  Wat een mooie kleurtjes! Vooral Rose Cashmere lijkt mij wel wat!

 9. zegt:

  Mooie kleuren!

 10. zegt:

  Covergirl is echt een heel leuk merk, zo jammer dat het hier niet makkelijk te verkrijgen is! Hele fijne review 🙂

 11. zegt:

  Wat een prachtige kleuren!

 12. zegt:

  Erg mooie kleuren inderdaad! 🙂

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *