Review | 2 x Sleek True Colour Lipstick

De zon schijnt heerlijk, het is al een paar dagen lekker weer, en als er dan iets is wat de look wat extra kleur geeft is het een felle lipstick! De zon droogt de lippen ook nog eens uit, dus een vitamine E boost in je lipstick is heel aangenaam, dat bied deze Sleek True Colour Lipstick!

Ik sta altijd te springen van Sleek, en toen ik een pakketje ontving met allemaal Sleek producten werd ik dolgelukkig. Jullie zullen daarom ook van mij een reeds met Sleek reviews voor bij zien komen. Maar, geen spoilers voor nu! Vandaag laat ik jullie deze mooie lipsticks zien van Sleek.Sleek True Colour Lipstick 3Vandaag heb ik een Matte lipstick voor jullie en een Sheen lipstick. De verpakking luid als volgt: “A highly pigmented, non-drying, conditioning matte/sheer lipstick that helps to keep lips soft and supple. Contains vitamin E, which helps to hydrate and protect the lips from free radicals that cause premature ageing.” Oftewel, de lipstick is goed gepigmenteerd, droogt je lippen niet uit, houd ze soepel, en beschermt je lippen voor invloeden van buitenaf. Ook kun je op de foto de ingrediënten zien. Sleek True Colour Lipstick 4

De combinatie niet uitdrogen, en matte lipstick vind ik heel interessant. De lipsticks met de matte formule drogen namelijk 8 van de 10 keer wel je lippen uit. Het product brengt vaak stroef en droog aan, iets waar je behendig in moet worden om de lippenstift mooi aan te brengen.Sleek True Colour Lipstick 5Ik vind de verpakking wel ontzettend mooi, de lippenstift verpakking is ovaal, iets wat niet vaak voor komt! Sleek is altijd uniek in hun verpakkingen, en bij elk product ga ik meer van Sleek houden. Ze zijn namelijk betaal baar, de prijs-kwaliteit verhouding is uitstekend, en de verpakkingen zijn ontzettend leuk! Ik zeg goed bezig!Sleek True Colour Lipstick 2De namen van de kleurtjes luiden als volgt; Loved Up 793 voor de glanzende roze lipstick, en Russian Roulette 795 voor de matte rode lipstick! Zoals jullie weten heb ik een zwak voor leuke namen bij producten, en deze namen passen goed bij de mooie kleurtjes!

Swatches: Sleek True Colour Lipstick De kleurtjes zijn ontzettend goed gepigmenteerd, dit is met 1 veegje product! Alleen de rode brengt wat stroever aan zoals ik had verwacht.

Hier een foto van mijn lippen zoals ze zijn zonder product, en de producten op mijn lippen;

Mijn eigen lippenkleur
Mijn eigen lippenkleur

Sleek True Colour Lipstick Loved Up 1 Sleek True Colour Lipstick Loved Up Sleek True Colour Lipstick Russian Roulette Sleek True Colour Lipstick Russian Roulette 1

Ik vind de producten beide erg mooi, de pigmentatie is uitstekend, en ze blijven ook een tijdje zitten. Wel vind ik ondanks ik meer van de matte kleuren ben ik Loved Up mooier vind. Dit komt denk ik doordat ik Russian Roulette niet fijn vind aanbrengen, en ook niet fijn op mijn lippen vindt voelen. Ik heb verschillende matte lipsticks geprobeerd, maar die waren minder stroef op mijn lippen dat deze lipstick. Wel is het mooi met een mooie gloss erover heen! Sleek True Colour Lipstick 7

Sleek True Colour Lipsticks zijn o.a. verkrijgbaar via www.beautyvoordeelshop.nl

Wat vind jij van dit tweetal?

Over de auteur

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotse baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia's en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-Limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-Limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

9 reacties

 1. zegt:

  Ik heb ook een lipstick van Sleek en vind hem erg fijn! Mooie kleuren heb jij, ze staan je erg mooi!

 2. zegt:

  Ik zou nog wel eens zo’n lipstick willen proberen, ze zien er erg mooi uit!

 3. zegt:

  Ik vind de roze wel mooi, de andere is niet zo mijn ding!

 4. zegt:

  Loved Up vind ik ook wel erg mooi!

 5. zegt:

  Ik ben gek op de lipsticks van Sleek, maar de matte versies zijn inderdaad een stuk minder, helaas! Ik vind beide kleuren erg mooi, zeker Loved Up voor dit seizoen!

 6. zegt:

  Erg mooi!

 7. Mooie kleuren!

 8. Ik was altijd al benieuwd naar lipsticks van Sleek. Ziet er goed uit!

 9. Super gave kleuren! X

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *