Halle Maria Berry, oftewel Halle Berry kennen we van diverse films waaronder Cat Woman, Swordfish, Die another Day (007) en de X-Men films. Ik ben fan van Halle Berry, ik vind haar een goede actrice maar zeker ook een prachtige vrouw met een mooi lichaam. Haar acteerwerk in de film Monster’s Ball, waar zij overigens in 2002 een Oscar voor won, vind ik prachtig. Ze was de eerste donkere actrice die deze Oscar won, dat zegt natuurlijk heel veel over haar prestatie.

Ik ben dus fan van Halle Berry en ik was altijd al benieuwd naar haar geurtje. Ik moet zeggen dat ik in het algemeen geen fan van de zogeheten ‘sterrengeuren’ ben, maar voor bepaalde sterren waaronder Halle Berry maak ik graag een uitzondering. Vreemd genoeg heb ik tot voor kort nooit een parfum van haar geroken. Maar verwachtingen van de parfum van Halle Berry had ik natuurlijk wel. Als een topvrouw verwachtte ik dan ook een topgeur.

Tijdens een dagje shoppen met manlief (tevens mijn partner in crime) kwam ik in de Action dit geurtje van Halle Berry. Voor de prijs van € 11,99 voor een flesje van 50 ml kon ik het niet laten.halle berry reveal Ik stel je graag voor aan Reveal by Halle Berry. Reveal is in 2010 uitgebracht en is de tweede geurtje van Halle Berry. Haar eerste geur heb ik nog steeds niet geroken.

Reveal by Halle Berry bevat ingrediënten zoals Halle’s favoriete bloem Mimosa welk samen met perzik, meloen en rode bessen in de topnoten zit. In het hart van Reveal vind je iris, plumeria bloem en oranjebloesem. En in de basis vind je vetiver, welk met name voor de mysterieuze touch verantwoordelijk is  en verder kasjmierhout en huidmusk.halle berry reveal 1halle berry reveal 2De verpakking waarin Reveal zit is erg mooi. Het doosje is champagnekleurig met zwarte opdruk en op de achterkant een prachtige foto van Halle Berry zelf. Ook erg mooi vind ik het stukje tekst op de zijkanten.
Het flesje vind ik stijlvol en past mooi bij de geur zelf; simpel en elegant.halle berry reveal 4 Reveal EDP by Halle Berry is een vrouwelijke en elegante geur die zowel zoet en fruitig is maar zeker ook fris en poederig. Na het spuiten is het geurtje met name fris maar naderhand wordt het houtachtig en poederig. Reveal is een alledaags parfum dat niet al te zwaar is maar wel urenlang blijft hangen. Het geurtje vervliegt niet al te snel maar gedurende de dag bijspuiten kan, afhankelijk van je smaak, nodig zijn.halle berry reveal 3Reveal by Halle Berry is geen goddelijke geur maar wel een aangename geur; met het aroma van perzik dat je met name ruikt. De prijs van een 50 ml Reveal ligt normaliter bij € 34 en voor dit bedrag is het geurtje het zeker waard. Halle Berry heeft ervoor gekozen een parfum uit te brengen dat voor iedere vrouw, jong of oud, toegankelijk is en dat heeft ze met Reveal naar mijn mening goed voor elkaar gekregen.

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. het lijkt mij wel een lekkere geur ;D

  2. Wauw, wat een prachtige flacon!

  3. Ik heb er nog mee in mijn handen gestaan en van die stond er net geen tester. Hij klinkt in elk geval goed.

  4. Ik heb ook nooit zo de neiging om een celebrity parfum te proberen, maar dit klinkt best goed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *