PS… Primark nagellaksetje review & swatches

Het cosmetica assortiment van Primark is enorm uitgebreid. Voor zachte prijsjes zijn er heel wat veelbelovende producten te koop. Waaronder dit PS nagellaksetje met 4 nude lakken dat in de februari Nailbox zit.Primark nagellaksetje 1Primark nagellaksetje 4De set bestaat uit 4 nagellakjes die verpakt zitten in een mooi zwart/goud doosje dat is versierd met een stippenpatroon. Wat betreft de verpakking scoort Primark punten, al gaat het natuurlijk om de inhoud.

Primark nagellaksetje 5Het eerste kleurtje uit de set is een schattig babyroze nagellakje. Vaak dekken dit soort lichte kleuren lastig en zo ook deze Primark lak. Een volledige dekking bereik je pas na 3 laagjes en de substantie is iets aan de dikke kant. De applicatie kost dus wat moeite, maar het uiteindelijke resultaat is wel erg leuk.

Primark nagellaksetje 6Deze grijzige taupe kleur is een prachtig neutrale lak. Net als bij het eerste nagellakje is de substantie wat stroperig en zijn er 3 laagjes nodig voor een dekkend effect. Een pluspunt aan deze nagellak is dat het een vrij draagbare en goed combineerbare lak is.

Primark nagellaksetje 7De derde nagellak is lichtbruin en een mooie nude kleur voor de donkerdere huidskleuren. In tegenstelling tot de eerste twee items uit de set, is de substantie van deze lak wat vloeibaarder. Ook de dekking is beter, 2 laagjes zijn namelijk al voldoende.

Primark nagellaksetje 8Het laatste item uit de set is een donkerbruine nagellak. Ook deze lak brengt fijn aan en dekt met 2 laagjes. Zo’n donkerbruine tint is een welkome afwisseling op de standaard donkere kleuren zoals zwart, grijs en donkerblauw.Primark nagellaksetje 2Dit Primark nagellaksetje bestaat uit 4 nagellakjes die ieder een inhoud van 6 ml hebben. In totaal kost de set €2,50, wat neer komt op zo’n 60 cent per potje. Zeker een mooie prijs gezien de leuke kleurtjes en prima kwaliteit van de lakken.ps nail polish set

Aanbevolen artikelen

8 Reacties

  1. Ik vind de kleuren erg mooi. Ik heb zelf ook enkele lakjes van dit merk.

  2. De eerste 2 lichtere kleurtjes zijn erg mooi. De donkere hebben een mooie dekking.

  3. Dit lijkt mij best een leuke set, zeker voor de kleine prijs!

  4. Ik vind het taupekleurige lakje echt ontzettend mooi! Heel neutraal en draagbaar maar toch net iets anders dan de standaard rode kleur. €0,60 is zeker geen geld voor een lakje. Je hebt echt een mooi setje uitgezocht!

  5. Wat leuke lakjes zijn het meid.
    Mooie kleurtjes zijn het

  6. jammer dat de eerste 2 lakjes 3 laagjes nodig zijn, dan haak ik al af. de kleuren zijn wel echt prachtig!

  7. Leuke kleurtjes! En voor heel weinig geld. 😀

  8. Schattige kleurtjes, lijkt me een prima setje voor die prijs

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *