Filmpje:Proefkonijnen – Dennis en Valerio krijgen weeën

Ik ben mama, mama van 5 kinderen welteverstaan. Het zal dus zo nu en dan voorkomen dat ik een blog over mijn leven als mama plaats. Dit zal echter zelden zijn gezien ik een ander blog voor mama’s heb, namelijk Mommyonline.nl.

Ik weet dat velen van jullie vaak op youtube zitten maar ik weet bijna zeker dat jullie dan naar ander soorten filmpjes kijken. Dit is een aflevering van Proefkonijnen waarin Dennis en Valerio elektrische schokken op hun buik toegediend krijgen. Deze schokken simuleren de weeën van een bevalling.

Dit filmpje is gewoon superleuk om te bekijken en wil ik graag met jullie delen. Mannen zijn wellicht fysiek sterker als de vrouw maar als het gaat om het verdragen van pijn zoals bij een bevalling, zijn mannen toch wel, heel zacht uitgedrukt, de zwakke geslacht. Het is natuurlijk niet voor niets dat de vrouw de uitverkoren geslacht is om kinderen te baren.

Kijk en geniet!

Check http://proefkonijnen.bnn.nl/ voor meer materiaal van Proefkonijnen!

 

Wat vind jij van deze proef?

5 reacties

 1. zegt:

  Haha ik heb hier ook een deel van gezien bij De Wereld Draait Door! Hilarisch! Ik ga het zeker nog even bekijken op uitzendinggemist.

 2. HAHA, geweldig! Ik had de trailer gezien, maar dit was mij helemaal ontglipt. Dankjewel. :’) Ik heb nog nooit zo hard gelachen om die twee, beste aflevering ooit. xD

 3. zegt:

  Hahahaha wat geweldig! Goed dat ze dit hebben gedaan hoor, nu weten ze hoe het is!

 4. hahaha ja geweldig filmpje! Proefkonijnen vind ik zo leuk!

 5. Ramon zegt:

  Oh wat een verschrikking zeg, ik zou dat echt niet kunnen.
  Ben zelf een man, respect.
  Jullie hebben gelijk, ik den dat de meeste mannen het niet aan kunnen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *