Beauty, Headlines Limited Edition Celtica by Catrice, Preview

Preview – Limited Edition Celtica by Catrice

Ondanks dat ik de afgelopen perioden geen producten uit de Limited Edition kocht en door mijn huidige no buy hoogwaarschijnlijk niets uit deze collectie zal kopen ben ik nog wel altijd benieuwd. De nieuwe limited edition “Celtica” van Catrice dat van half januari t/m eind februari 2014 in de winkel ligt weerspiegeld de catwalks trend in beauty items. De collectie is romantische en zachte. Taupe, paars en lavendel worden gecombineerd met fris perzik en helder koraal.  Aan de fleurige kleuren kun je overigens zien dat we gelukkig weer richting het voorjaar gaan.

Celtica by CATRICE eyeshadowCeltica by CATRICE eyeshadow 1Baked Eyeshadow
De rustieke, gebroken structuur van de Baked Eyeshadow ziet er bijzonder fraai uit en geeft volgens Catrice een perfecte dekking. De oogschaduw kan zowel droog als vochtig worden aangebracht en is verkrijgbaar in vier schitterende kleuren. Twee aardse natuurtinten in beige-goud en beige-bruin, een diep paars en een koele lavendel. Verkrijgbaar in C01 Paralilac, C02 LOVEnder, C03 Celtic by Nature en C04 The Secret Door.
Prijs: € 3,89

Celtica by CATRICE blushCream To Powder Blush
Beautygeheim. Eerst is het crèmig, dan poederachtig. Deze blush geeft de bleke winterhuid een fris accent in helder koraal of perzik. De romige textuur is gemakkelijk met de vingers aan te brengen en voelt aangenaam licht en poederachtig aan op de huid. Verkrijgbaar C01 Pinkadoxa en C02 Love, Peach & Harmony Harmony.
Prijs: € 3,99Celtica by CATRICE highlighterMulticolour Highlighter
Reflecterende deeltjes. De zijdezachte, geperste poeder met een decoratief bolletjespatroon combineert Celtica tinten voor een stralende teint met een subtiel parelmoereffect. De lichtreflecterende pigmenten transformeren op de huid van multicolour naar Haute Couleur. Verkrijgbaar in C01 Far And Beyond.
Prijs: € 5,59Celtica by CATRICE lipsticksSheer Lip Colour
Deze lipstick met gel-achtige textuur biedt subtiele kleur met een zachte glans. Voelt aangenaam op de lippen en bevat pure pigmenten in trendy koraal, perzik en nude. Verkrijgbaar in C01 Pinkadoxa, C02 Love, Peach & Harmony en C03 Celtic by Nature.
Prijs: € 3,99

Celtica by CATRICE nagellakkenUltimate Nail Lacquer
De doppen van Ultimate Nail Lacquer zijn geïnspireerd op Keltische kunst. De kleuren variëren van paars, lavendel en roze tot fris perzik. Ideaal voor een mysterieuze nagellook met een gel glans. Dankzij het extra brede reservoirkwastje, is de nagellak zeer gemakkelijk aan te brengen. Verkrijgbaar in C01 Paralilac, C02 Pinkadoxa, C03 Love, Peach & Harmony en C04 LOVEnder.
Prijs: € 2,99

Celtica by CATRICE nail flakesCeltic Nail Flakes
3D kunst. De Nail Flakes in een kleurenmix van roze tot magenta breng je aan op de nog vochtige, pas gelakte nagels. Strooi een kleine hoeveelheid van de Nail Flakes in het dekseltje en doop daar de zojuist gelakte nagel in. Breng vervolgens een transparante topcoat aan. Keltische magie op de nagels! Verkrijgbaar in C01 Pinkadoxa.
Prijs: € 2,99

Celtica by CATRICE bevat mooie producten, ik ben wel benieuwd hoe ze in het echt uitzien en hopelijk is de kwaliteit net zo goed als Catrice beweerd.

Wat vind jij van deze limited edition Celtica by Catrice? Welke producten komen op jouw wishlist?

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *