Presentatie Hema voorjaars- en zomercollectie 2014

Afgelopen donderdag vond de jaarlijkse Hema persdag plaats. Het leuke aan persdagen is natuurlijk dat, alvorens de collectie in de winkels ligt, je als eerst de nieuwe items kunt bewonderen. Tijdens deze persdag werd de voorjaars- en zomercollectie 2014 tentoongesteld. Maar ook de nieuwe collecties dat reeds in de winkels te vinden zijn kon je terugvinden.

De Hema persdag staat bekend als een dagje om rustig al het moois dat Hema te bieden heeft te bekijken, voelen en in sommige gevallen ook uitproberen.hema persdag 3hema persdag 25Aan het einde van de dag, nog net voordat ze zouden gaan sluiten, kwam ik op het Hema hoofdgebouw aan. Wat mij bij binnenkomst gelijk opviel waren de frisse en vrolijke kleuren dat in veel collecties terugkomen.hema persdag 5hema persdag 7hema persdaghema persdag 6De kleur mintgroen vind je in het interieur veel terug. Maar ook koraalkleuren kom je geregeld tegen.hema persdag 28hema persdag 27hema persdag 26Pasen komt eraan en ook voor deze feestviering heeft Hema genoeg keuze. Wat zien ze er leuk uit hé!hema persdag 21hema persdag 1Wanneer ik aan Jip en Janneke denk, denk ik automatisch aan de Hema. hema persdag 15hema persdag 24hema persdag 23hema persdag 22hema persdag 4hema persdag 20hema persdag 18hema persdag 19Op de zomer moeten we met z’n allen nog enkele maanden wachten maar bij de Hema zijn ze er al helemaal klaar voor. hema persdag 13hema persdag 14hema persdag 12hema persdag 01hema persdag 9Dit jaar was er een aparte ruimte voor de beautyproducten ingericht. Hier kon je overigens ook een klein tentoonstelling van de Hema beautyproducten door de jaren heen zien, erg leuk om te zien.

Het was wederom een geslaagde dag, ik heb veel moois gezien en enkele producten staat al op mijn wishlist.

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

12 Reacties

 1. leuke foto’s heb je gemaakt!

 2. De nieuwe beauty producten zien er heel tof uit! 🙂

 3. Wat een leuke producten met vrolijke kleuren heeft Hema toch altijd. 🙂 Ik ben gek op hun make-up. En zo te zien komen er weer geweldige blushers aan; de blushers van de Hema zijn bij mij altijd favoriet. En die lakjes zien er ook fleurig uit!

 4. Wat een leuke foto’s! Ik had ook graag willen gaan, het ziet er zo leuk uit. x

 5. Oh, ik ben ontzettend nieuwsgierig naar alle make-up. Deze blogpost gaat me geld kosten 😉

 6. De make up producten zien er goed uit! Ik vind de schriftjes en agenda’s van Hema altijd leuk!

 7. Mooie foto’ss heb je gemaakt. Leuke items hebben ze :).

 8. Die roze brushes zijn zo cute!!

 9. leuke foto’s heb je gemaakt!

 10. Leuke dingen! Ik vind de notitieboekjes erg mooi. X

 11. hele leuke foto’s heb je gemaakt! liefs x

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *