Pink Gellac Felicity Review & Swatches

Als het om nagellakken gaat raak ik niet uitgekeken. Vooral neutrale tinten doen het bij mij goed. Maar ook van pasteltinten wordt ik lekker vrolijk. Omdat de lente alweer voor de deur staat en wij met z’n allen wat meer vrolijkheid kunnen gebruiken lanceerde Pink Gellac hun voorjaarscollectie. Pink Gellac FeliCity bevat vijf lakken die jou ongetwijfeld in het lente sfeer zullen brengen. Wat je in deze collectie vind zijn vrolijke lakken met opgewekte namen en variëren van zacht geel tot mooi paars die jou lentekriebels zullen bezorgen. En omdat ik super enthousiast ben deel ik de Pink Gellac Felicity Collectie graag met jullie. Nieuwsgierig? Lees dan gauw verder!

Zoals ik hierboven al heb laten weten, bevat de Pink Gellac Felicity Collectie vijf lakken. Van links naar rechts zijn dat: 284 Spring Green, 285 Happy Pink, 286 Serenity Orange, 287 Joyous Yellow en 288 Lilly Lilac.

Pink Gellac Spring Green

Ik moet eerlijk bekennen dat ik niet zo van de groene lakken ben. In mijn nagellakstash vind je dan ook nauwelijks groene nagellakken want ik draag ze niet. Maar Pink Gellac Spring Green heeft mij positief verrast. Sterker nog: ik ben heel enthousiast over dit tint. Spring Green is een mooi licht groene kleur met een creamy finish. Dit lakje heeft een warme ondertoon en dekt met twee laagjes mooi egaal. Wat mij betreft een musthave voor komende seizoen.

Pink Gellac Happy Pink

In tegenstelling tot groene lakken heb ik enorm veel roze tinten in mijn nagellakstash zitten. Jaren lang zijn roze lakken groot favoriet bij mij. De naam van dit lakje zegt ook al genoeg want van dit roze kleurtje word ik oprecht happy! Pink Gellac Felicity Happy Pink heeft een koele ondertoon en is perfect voor in het voorjaar.

Pink Gellac Serenity Orange

Orange nagellakken en ik gaan niet samen maar van deze neutrale oranje lak word ik wel blij. Ik vind het prachtig en daarnaast laat Pink Gellac Serenity Orange zich eenvoudig combineren met vele outfits.

Pink Gellac Joyous Yellow

In een voorjaarscollectie mag geel eigenlijk niet ontbreken. Hier is Pink Gellac denk ik wel mee eens want Pink Gellac Joyous Yellow maakt de collectie compleet. Het is een vrolijke gele kleurtje met een creamy finish en is dekkend in 2 laagjes.

Pink Gellac Lilly Lilac

Het vijfde lakje uit de Pink Gellac Felicity collectie is Lilly Lilac en deze is denk ik wel mijn favoriet. Deze paarse kleur heeft een koele ondertoon en is heerlijk fris.

Wat een vrolijke collectie is deze lente collectie van Pink Gellac. De kleuren passen perfect bij de lente en stuk voor stuk zijn ze lekker fris. De lakken zijn fijn om mee te werken, ze dekken alle vijf prima in twee laagjes en daarnaast is het eindresultaat prachtig. Ik ben zeker enthousiast, laat het lente weer maar komen!

De Pink Gellac Felicity zijn per stuk – €15.00 per stuk en te koop via pinkgellac.nl

Dit artikel bevat producten die ik heb ontvangen

Liefs,
Nicky

Volg jij mij al op Instagram?

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

3 reacties

  1. zegt:

    Mooie frisse kleurtjes he! Ik ben ook helemaal fan van deze collectie. Ik vind Happy Pink en Serenity Orange zelf het mooiste.

  2. Het is echt weer een leuke collectie van Pink Gellac. Echt perfect voor de lente!

  3. zegt:

    Oeh ik ben normaal ook niet van de groentinten, maar deze vind ik erg mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *