Parfumreview | Oriflame Tenderly

Na een korte periode van afwezigheid vandaag weer een artikel op Beautytopia.nl.

Wat ik zo leuk aan Oriflame vind is dat zij geregeld met nieuwe producten komen. En gezien mijn eigen grote liefde voor heerlijke vrouwelijke geuren weten ze altijd wel mijn nieuwsgierigheid op te wekken. Zo ook met dit stralende geurtje Tenderly.

Voor mij is een lekker geurtje pas compleet wanneer deze in een prachtige flacon komt. Ik bedoel maar, het oog wil ook wat en in je parfumkast staat dat gewoon veel mooier.

oriflame tenderly 4 oriflame tenderly 2Qua uiterlijk stelt Oriflame mij absoluut niet teleur. De geur komt in een sierlijke flacon met een dop dat aan kristal doet denken. De flacon heeft zowel een matte als een glanzende kant met aan de matte kant een prachtig ingegraveerd hartje. Samen met de liefelijk roze kleur zorgt het hartje voor een romantische uitstraling van de flacon. Een mooi prachtig geheel!

oriflame tenderly 3Over de parfumflacon en haar uitstraling ben ik tevreden, maar hoe zit het met de geur zelf? Hier kan ik kort over zijn. De geur is bloemig, jeugdig en zacht. Een heerlijk vrouwelijke geur van weidebloemen met een zacht lentehart dat zowel door jonge als de wat oudere vrouwen gedragen kan worden. Het is een romantische geur met een zacht frisse twist.

Oriflame Tenderly is een Eau de Toilette en vereist om gedurende de dag even bij gespoten te worden wil je er de gehele dag van kunnen genieten. Het parfum heeft een inhoud van 50 ml en heeft een verkoopprijs van van € 29,00

oriflame tenderly 5 oriflame tenderly 6Oriflame Tenderly Eau de Toilette wordt vergezeld door een Body Spray die wellicht nog lekkerder ruikt. Tenderly Body Spray fuseert mandarijnbloesem met magnolia en vanille in een heerlijke essence. Tenderly Body Spray heeft een verkoopprijs van €10,00

Zowel Tenderly Eau de Toilette als Tenderly Body Spray zijn beide licht frisse, zachte en romantische geuren die je zeker even laten wegzweven.

Helaas zijn Oriflame-producten enkel via de eigen webshop verkrijgbaar waardoor even in de winkel ruiken niet mogelijk is.  Oriflame Tenderly en uiteraard andere producten van het merk zijn makkelijk via Oriflame.nl te bestellen.

Over de auteur

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

14 reacties

 1. zegt:

  Ziet er goed uit en de geur klinkt lekker!

 2. zegt:

  Hij lijkt me wel erg lekker! Oriflame is een leuk merk 🙂

 3. zegt:

  lijkt me best een lekker geurtje!

 4. zegt:

  Wat een lekkere parfum! Alleen al de flacon vind ik mooi! 🙂 De Body Spray lijkt me ook fijn!

 5. zegt:

  Klinkt echt iets voor mij, vind de verpakking ook mooi!

 6. zegt:

  Ik ben erg benieuwd naar dit parfum!

 7. zegt:

  Prachtig flesje! Lijkt me een heerlijke geur!
  Eefje

 8. zegt:

  Schattig flesje!

 9. zegt:

  Hmm dit lijkt me echt een heerlijke geur 🙂

 10. zegt:

  Lijkt me echt z’n lekkere geur! En dat flesje <3_<3

  Ik volg je via Bloglovin' hihi 🙂
  Nog een fijne Pasen!

  1. Leuk, bedankt, ik ga je ook volgen.

 11. zegt:

  Lijkt me een erg lekker geurtje! Mooie foto’s heb je gemaakt 😀

  1. Bedankt voor het compliment!

 12. zegt:

  Super mooie flacon! De foto’s zijn inderdaad écht heel mooi!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *