Parfum Review | Philosophy Inner Grace

Er zijn van die merken en of producten waar echt bijna iedereen uit beautyland erg enthousiast over is. Philosophy is zo’n merk en ook al heb ik mij lang weten in te houden wat dit merk betreft, ben ik er wel altijd al benieuwd naar geweest. En dan met name de geuren. Wat mij altijd wel aan de verpakkingen van de producten opviel zijn de prachtige en inspirerende teksten, hier ben ik wel fan van.

Philosophy Inner Grace 4De eenvoud van de flacon is wat deze zo mooi maakt. Het is een simpel en strak doorzichtig (met een blauw overloop) glazen flacon met slechts een sticker met daarop de naam van de geur. Je aandacht wordt dus door niets afgeleid. Door het strakke design gaat er denk ik meer aandacht naar het product zelf. Ondanks dat Inner Grace sinds 2007 verkrijgbaar is maak ik er nu pas kennis mee en is het ook gelijk mijn allereerste Philosophy-geur en ik ben enthousiast!

Mijn eerste gedachte na de eerste keer sprayen was ‘oh is dat alles’? De geur is subtiel, heel subtiel! Ik wist natuurlijk al dat Inner Grace als een zachte en frisse geur omschreven wordt. Maar wanneer je aan zwaardere geuren gewend bent is het even omschakelen en komt Inner Grace nog zachter over. De geur is zacht en puur en geeft een gevoel van harmonie. Het roept een soort van rustgevoel op en dat is in onze drukke maatschappij zeker fijn.

Philosophy Inner Grace 2Philosophy Inner GraceInner Grace is als je het mij vraagt geen geur die in een parfumerie op zal vallen, hiervoor is het te clean en zal het door alle zware geuren overheerst worden. Maar als je dit geurtje eenmaal goed geroken hebt (wellicht in een neutrale plek) zal het je zeker wel bijblijven. De geur doet overigens zijn naam zeker eer aan. Philosophy Inner Grace 5

Philosophy Inner Grace is een vrouwelijke geur met een goede balans van fris en bloemig. Het is absoluut geen overheersende geur en kan echt altijd wel gedragen worden. En wat mij betreft is zo’n ‘veilig’ geurtje een musthave voor iedere vrouw. De geur is tijdloos en kan dus door zowel jong als oud gedragen worden.

Philosophy Inner Grace 3Ik moet zeggen dat ik na dit geurtje nu helemaal benieuwd ben naar de andere geuren uit de Grace-lijn. Ondanks dat Philosophy Inner Grace een eau de parfum is blijft deze niet de gehele dag hangen, bijspuiten is dan ook nodig.

Ben jij al bekend met dit geurtje?

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. Heeeerlijk! Ik heb Pure Grace en is echt mijn favo geur samen met J’adore.

  2. Ik kende hem niet maar doordat hij zacht/clean is wil ik hem wel proberen, ik hou juist van lichte geuren. Het bijspuiten vind ik zelf niet zo erg.

  3. Ik heb deze geur ook en vind hem echt heerlijk. Lekker fris, luchtig en zacht!

  4. Ik kende hem nog niet, maar hij lijkt me lekker!

  5. Ik kende deze nog niet, maar lijkt me echt een lekkere geur :).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *