Beautytopia.nl is een beauty blog voor ieder vrouw, jong of oud, met liefde voor beauty producten en alles wat hiermee te maken heeft. Op de site vind je leuke en interessante artikelen maar vooral reviews van (budget) producten. Er zal om de dag een (beauty gerelateerde) artikel gepubliceerd worden en zo nu en dan wat vaker. De artikelen op Beautytopia.nl zijn door mezelf, Nicky, of door Yvonne van der Wal geschreven.

Over Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl  en  Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick. Ik ben dol op fotograferen, met name baby- en kinderfotografie en schrijven is voor mij een vorm van therapie.

Het moederschap is voor mij het allerbelangrijkst maar daarnaast besteed ik, zoals ieder vrouw anno nu,  graag aandacht aan me zelf. Wil je meer over mij weten, stel gerust jouw vragen.

 

Gastblogger Shannen van de Ven

shannen foto

Hoi!

Mijn naam is Shannen van de Ven (1995) en mag met regelmaat artikels schrijven voor Beautytopia. Ik ben het trotste baasje van ( ja heb je even?) 2 konijnen, 4 cavia’s en een kat. Een echte kinderboerderij op een tweekamer-appartement, haha! Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Uden, en praat inmiddels met een licht-limburgs zangerig stemmetje. Mijn vriend komt namelijk uit zuid-limburg! Ik ben in 2013 afgestudeerd aan de Kappers Academie in Eindhoven, en heb daar het kappersvak in combinatie met visagie gedaan. In het dagelijks leven heb ik een part-time baan in een kapsalon, maar mijn echte passie ligt bij visagie. Ik ben dus heel blij dat ik mijn passie voor make-up producten kan uiten dmv reviews schrijven voor Beautytopia!

Liefs, Shannen

 

Gastblogger Yvonne van der Wal

yvonne vd walIk ben Yvonne van der Wal (1975), moeder van twee kinderen, auteur van twee boeken en bezig met de derde. Ik heb sinds 2007 ervaring in het schrijven en corrigeren van teksten, zoals columns, interviews, boekrecensies, reviews en artikelen voor een aantal online magazines, waaronder Ze.nl, Whoopsiedaisy, Mommyonline.nl en nu dus ook voor Beautytopia. Voorheen heb ik zeven jaar bij The Body Shop gewerkt; in die tijd heb ik zeer veel geleerd over huidverzorging, visagie en cosmetica-ingrediënten. Schrijven is een uit de hand gelopen hobby geworden en hier kan ik deze ervaringen mooi combineren!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *