Orly Faint of Heart + Orly Artificial Sweetener

Ken je dat, je hebt al een tijdje een product in je stash zitten maar je hebt het nog nooit gebruikt. En wanneer je deze dan uiteindelijk gebruikt ben je er zo ontzettend door verrast dat je jezelf afvraagt waarom je het niet veel eerder gebruikt hebt.

Sinds de komst van mijn webshop heb ik dit vaak met nagellakken. Het is voor mij helaas niet mogelijk om stuk voor stuk elke nagellak uit de shop uit te proberen. Afgelopen week tijdens het ordenen van mijn voorraad vielen mijn ogen op twee Orly-lakken uit de Cool Romance lengtecollectie die in 2012 geïntroduceerd werd. Namelijk Faint of Heart en Artificial Sweetener.orly Artificial Sweetener 3 orly Artificial Sweetener 4Ondanks dat ik heel veel tinten in mijn nagellakstash heb zitten zijn de grijze tinten nogal zeldzaam. Dit kleurtje trok mijn aandacht nadat ik tot de ontdekking kwam dat mijn nagellakstash wel een grijze tint kon gebruiken. Je weet wel, voor het evenwicht.orly faint of heart 1 orly faint of heartFaint of Heart is een prachtig grijs/antraciet kleurtje met een mooie hoogglans finish en een bruinachtige ondertoon. Het lakje dekt met twee laagjes perfect en daarbij lakt het probleemloos. Wanneer je heel goed kijkt zul je zien dat dit lakje zilveren microglitters bevat waardoor de lak prachtig glinstert.orly Artificial Sweetener 2orly Artificial SweetenerIk stond er echt van te kijken toen ik Artificial Sweetener eenmaal op mijn nagels had. Hoe is het mogelijk dat ik, zo gek als ik op roze lakken ben, deze prachtige roze nagellak niet eerder opgedaan had? Artificial Sweetener is een rustig, koel, niet fel, roze lakje dat neigt naar oudroze. De lak bevat prachtige subtiele shimmers en dekt met twee laagjes. Met dit lakje heb ik zeker een nieuwe favoriete roze tint ontdekt.orly Artificial Sweetener 5Voor wie gewend is om met brede nagellakkwasten te lakken zal het wellicht wel even wennen zijn om met de dunne kwasten van Orly te lakken. Zelf heb ik hier geen moeite mee, ik vind de kwasten fijn lakken. Dit natuurlijk mede dankzij de geweldige substantie van de lakken.orly Artificial Sweetener 7Met een goede top-coat kun je zeker een klein weekje van de lakken van Orly genieten.

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

18 Reacties

 1. Ah dat roze lakje is echt prachtig! 🙂

 2. Die roze kleur vind ik echt perfect! 😀 Die is leuk! <3

 3. Wauw, die roze is heel mooi!

 4. Het roze kleurtje is heel mooi! 🙂

 5. Ik vind beide kleuren echt heel mooi 🙂

 6. Love Love Love de grijze kleur!

 7. Ik vind het grijze kleurtje heel leuK! X

 8. Wow die roze is echt heel erg mooi 🙂 grijze ook !

 9. mooie lakjes 😀 vooral de roze vind ik erg mooi

 10. Mooie kleurtjes! De roze vind ik de mooiste! <3 Maar ik ben gewoon een roze liefhebber haha! Wat dekken de nagellakjes goed! En wat top dat ze best lang blijven zitten!

 11. Wauw die grijze vind ik prachtig!

 12. Wat een onwijs schattige kleurtjes, vooral de grijze is erg leuk.

 13. Wat een prachtige kleurtjes, vooral die roze!

  Love,

  Rowan

 14. Oh die roze is echt zoo leuk ! x

 15. Ik heb nog geen nagellak van Orly maar ‘Faint of Heart’ ziet er heel mooi uit.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *