Oriflame Aimi Fine Fragrance Mist

Wij vrouwen houden van lekkere geuren. Ik persoonlijk kan maar niet genoeg van geuren krijgen en onderscheid tussen dag-, avond- , winter- en zomergeuren maak ik eigenlijk ook niet. Wanneer ik een geur lekker vind kan ik deze maandenlang dag in dag uit dragen. Ondanks dat vind ik het, net als vele vrouwen, met warm weer ook heerlijk om voor wat subtielers te gaan. In zo’n geval is een bodyspray een uitkomst.Aimi body mist oriflameVoor eenieder die het in de zomerperiode fijn vindt om subtiele geuren te dragen en dan de voorkeur heeft voor de zogeheten body mist, heeft Oriflame een drietal Limited Edition Fine Fragrance Mist uitgebracht. Aimi body mist 5Een body mist is een verkoelende bodyspray met een heerlijk geurtje. Het is subtieler dan een parfum, is over je hele lichaam te gebruiken en geven je een fris gevoel. In het algemeen zijn ze ook nog eens goedkoper dan een parfum. Ik ben enthousiast!Aimi body mist 1Aimi body mist 4De Oriflame Aimi Fine fragrance mists zijn in drie varianten verkrijgbaar, in een groene flacon Whispering Breeze, in de roze flacon Heavenly Blossom en de oranje flacon Mystic Caress. Drie totaal verschillende geuren met een inhoud van elk 150 ml om van te genieten. Overigens zien de fleurige flacons met spraydoppen met hun zomerse uitstraling met bloemen en bladderen er erg leuk uit.Aimi Whispering Breeze“Stap in de geurige groene schaduw met Aimi Whispering Breeze Fine Fragrance Mist. De zengeuren van jasmijnthee, wilde roos en elegant wit hout geven de stille kalmte van een verfrissend briesje weer, terwijl het je naam fluistert”.

Houd je van frisse geuren dan is Whispering Breeze zeker een heerlijke bodymist voor de warme dagen. Het is een geurtje dat je zo in een groene omgeving meevoert en een koele bries over je heen sprayt. De houdbaarheid van Whispering Breeze is in vergelijking met de andere twee minder lang, deze vervliegt namelijk het snelst van dit drietalAimi Heavenly Blossom“Geef je dromen de vrije hand met het zalige boeket van Heavenly Blossom Fine Fragrance Mist. Onvergetelijke noten van bloementhee, kersenbloesem en sensueel sandelhout mengen zich in perfecte harmonie en blijven heerlijk hangen op je huid”.

Heavenly Blossom is een zoete en bloemige geur die je aan een bloemenveld in een heerlijke zomerse dag laat denken. De geur is daarnaast ook een tikje fris en blijft ook redelijk lang hangen. Een heerlijke geur voor een zomerse dag!Aimi Mystic Caress.Roep je eigen sensuele ambiance op met de aantrekkelijke noten van Mystic Caress. De heerlijke geuren van pioen en toffeethee mengen zich met de verfijning van agarhout, voor een tere geur die de zintuigen prikkelt”.

Mystic Caress is de warme en sensuele geur van dit drietal. Perfect voor een lekkere zwoele zomeravond en ook deze blijft redelijk lang hangen. Mystic Caress is zwoels en een tikje mysterieus.Aimi body mist 3Aimi body mist 2Mijn persoonlijke favorieten zijn Heavenly Blossom en Mystic Caress. Beide heerlijke geuren waar ik van zal genieten.

Oriflame Aimi Fine Fragrance Mist Limited Edition is via de webshop van Oriflame.nl te bestellen voor €14 per stuk voor 150ml inhoud.

Aanbevolen artikelen

6 Reacties

  1. De blossom versie lijkt me het lekkerst! Ze zien er wel heel leuk uit 😀

  2. Lijken me heerlijk. Op een warme dag is het niet heel erg als het wat sneller vervliegt, kun je je weer even lekker opfrissen met de spray haha

  3. Vooral de roze versie is super lekker!

  4. Mystic Caress is echt mijn favoriet! Die is heeerlijk!

  5. Oeh deze lijken me zo lekker/ X

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *