OPI Grease Favoriet – Frenchie Likes To Kiss?

Voor zomer 2018 introduceerde OPI ter ere van de 40e verjaardag van deze iconische kaskraker de Grease collection. De film is precies 40 jaar geleden in première gegaan en dat werd gevierd met een limited edition collectie van 12 kleuren, met namen die ons mee terug nemen naar de liefdesperikelen van de Pink Ladies en de stoere T-Birds. Het kleurenpalet varieert van zachte pastels tot gedurfde blauwtinten en van verleidelijk rood tot diep antraciet, geïnspireerd door de typische Grease liedjes en high school settings.

Ondanks dat ik een Grease-fan ben, kon ik de collectie prima weerstaan. Wel bleef ik nieuwsgierig naar een lakje uit de collectie. Inmiddels heb ik dit lakje, Frenchie Likes To Kiss?, in mijn bezit en uiteraard deel ik al te graag mijn mening en swatches met jullie. 

OPI Frenchie Likes To Kiss?

OPI omschrijft Frenchie Likes To Kiss? als een mooie lavendelkleurige nagellak. En dat is het inderdaad ook maar dan wel een lichte versie. De kleur is niet intens maar heel subtiel: een mooi pastelkleurtje. 

Frenchie Likes To Kiss? is een shimmer lak, het bevat subtiele roze shimmer maar helaas zie je dit op je nagels nauwelijks terug. In directe zonlicht vang je de shimmer wel op maar alsnog is dit niet opvallend aanwezig. 

De substantie van Frenchie Likes To Kiss? is prima om mee te werken en het mooiste resultaat krijg je met drie laagjes. Persoonlijk vind ik twee (dunne) laagjes net niet dekkend genoeg. Maar wanneer je iets wat dikke laagjes aanbrengt zou twee laagjes eveneens prima dekkend zijn.

Heb jij van deze Grease collectie ook een favoriet? 

Nicky

Ik ben Nicky, de trotse moeder van vijf kinderen en hoofdredacteur en blogger bij Mommyonline.nl en Beautytopia.nl Ik ben een thirty-something watervrouw (lees: waterman) en een ware nail-addict. Van lekker vrouwelijke geuren kan ik maar niet genoeg krijgen en ik ben nog steeds op zoek naar mijn perfecte kleur lipstick.

Aanbevolen artikelen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *