Oogschaduw W7 Naked Nudes Palette

Je hebt van die dagen dat je geen zin in opvallende make-up hebt en dan zijn nude tinten een uitkomst. Persoonlijk vind ik dat ieder vrouw minstens één nude palette in haar bezit moet hebben. Dat mag in een beauty-stash gewoon niet ontbreken. Ik ben dol op nudetinten en dat is in mijn stash zeker ook terug te zien.

Ik ben absoluut geen ster in het aanbrengen van oogmake-up maar dat belet mij zeker er niet van om ermee te ‘spelen’. Ik moet weliswaar nog uitvinden hoe ik kleuren het beste kan gebruiken en combineren maar goed, oefening baart kunst. Eén van mijn nieuwste aanwinst is deze W7 Naked Nudes oogschaduw palette. Het palette bevat vier lichte shimmerkleuren waarvan drie bruintinten en één gebroken wit.

w7 nude palletW7 Naked Nudes is een prachtig palette welk je dagelijks kunt gebruiken om een  ‘natural’ look te creëren. De kleuren passen mooi bij elkaar, brokkelen niet en laten zich heel gemakkelijk uitsmeren. De pigmentatie van deze palette is niet super, maar goed genoeg om ermee aan de slag te gaan.  Meerdere veegjes doen overigens ook wonderen.

w7 naked nudes palette swatchesDe kleuren zijn zonder oogschaduw primer aangebracht. Zoals op de foto’s hierboven te zien is, is de pigmentatie 0p de donkere huid ietsje beter zichtbaar dan op de lichte huidskleur. Maar daarentegen lijken de kleuren op de donkere huid, met uitzondering van de eerste tint, veel op elkaar. Op de lichte huidskleur is het kleurenverschil wel weer duidelijker te zien.

W7 Naked Nudes Palette is en blijft een nude palette en echt opvallen doet ze dus ook niet. Het is een leuk palette om een natuurlijk look mee te maken en voor de prijs is het de moeite waard.

W7 Naked Nudes is voor 3,99 bij beautyvoordeelshop te koop (elders 4,79)

Ben je al bekend met deze W7 Naked Nudes Palette?

7 reacties

 1. zegt:

  Hmmz, van mij had ie net wat meer pigment mogen hebben!

 2. zegt:

  Spijtig van het lichte pigment, maar nog steeds een leuk palette.

 3. zegt:

  Wat een leuk palette! Gewoon mooie basic kleuren, die je altijd wel kan toevoegen. En voor die prijs ook…. 🙂 X

 4. zegt:

  Jammer van de pigmentatie!

 5. zegt:

  het zag er leuk uit totdat ik bij het swatch gedeelte kwam, jammer van de pigmentatie

 6. zegt:

  Jammer van de pigmentatie maar nog steeds een leuk palette

 7. Ziet er oké uit, maar wel jammer van de kleurintensiteit.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *