Oh My Gosh nagellakjes Swatches

Toen ik gisteren voor de zoveelste keer deze week een bezoekje aan Kruidvat bracht viel mijn oog op de OH MY GOSH-lijn. Deze OH MY GOSH-lijn kende ik nog helemaal niet. De nagellakken zitten in een ander flesje dan dat wij van Gosh gewend zijn; deze zijn namelijk kleiner. De schattige nagellakjes bevatten 5 ml nagellak maar voor de rest is het een typische Gosh-nagellak. OH MY GOSH is volgens Gosh zelf ‘this summer hottest colours’. En dit kan ik enigszins wel beamen. De kleuren zijn leuk en de lakjes lakken fijn, net als de standaard Gosh-nagellakken.Naast dat de lakjes leuk zijn hebben ze ook nog superleuke namen gekregen. Wat het exacte aantal kleuren dat deze OH MY GOSH lijn bevat weet ik niet, maar ik kwam er 19 tegen: 002 Classic Red, 005 Deep Red, 006 Orange Red, 009 Cobalt Blue, 010 Turquoise Blue, 013 Black is Black, 017 Ashy Grey, 018 Brown Grey, 022 Nude Champagne, 024 Baby Blue, 025 Sunny Orange, 026 Romantic Roze, 027 Pink Obsession, 028 Pop Up! Purple, 029 Drizzle, 030 Oh La La!, 031 Lime’n Lemon, 032 Splish Splash, 033 Jet Set Diva.

Naast mijn liefde voor roze nagellakken zorgden de namen er ook bij deze kleuren voor dat ik het niet kon laten staan. Pink Obsession is een standaard creamy roze lakje, niets bijzonders eigenlijk maar wel leuk om in je collectie te hebben. Gezien mijn grote collectie roze nagellakken zal deze Pink Obsession geen kleur zijn die vaak op mijn nagels terug te vinden zal zijn. Pink Obsession heeft minimaal twee laagjes nodig voor een goede dekking.Ik ben helemaal verliefd op deze groene kleur, genaamd Splish Splash. Een elegante lak met een aparte groene kleur waar ik helemaal weg van ben. Normaliter ben ik niet zo dol op groene nagellakken maar deze Splish Splash is een uitzondering. Bij dit kleurtje had ik wel even een ‘Oh My Gosh’-moment.  Deze Splish Splash dekt al in één laagje maar een tweede laagje heeft een mooier resultaat.

OH MY GOSH nagellakjes zijn bij de kruidvat te koop voor 3,99 euro per stuk.

Question: Wat vind je van deze OH MY GOSH – lijn?

1 reactie

  1. cindy zegt:

    ohhhhh die groene…. wauw!!! En een leuk prijsje ook trouwens!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *