NOTW: Twilight Breaking Dawn part 2 Nailpolish

Ik ben fan van twilight-films. We hebben de verkrijgbare delen op dvd thuis en samen met manlief heb ik alle delen gezien; en ik kan haast niet wachten tot het laatste deel in de bioscoop te bewonderen is. Manlief en ik hebben al een ‘date’ gemaakt en we zullen samen het laatste deel van deze filmreeks gaan bekijken. Ter voorbereiding op de film aanstaande woensdag laat ik je vandaag twee prachtige lakjes zien, uit de ‘Twilight breaking dawn part 2’-collectie van Essence.

De ‘Essence breaking dawn nailpolish’-collectie bestaat uit vier lakjes waaronder drie donkere kleurtjes met veel glitters en een gouden gloed. In eerste instantie was ik helemaal niet van plan deze collectie nagellak te halen, maar nadat ik enkele swatches gezien had en deze nagellakken in de aanbieding waren besloot ik toch twee mee te nemen. Maar ook omdat mijn nagellakstash weinig donkere lakjes met glitters bevat, zouden deze twee kleuren een leuke aanvulling zijn. Heel toevallig heb ik gekozen voor de eerste twee uit de collectie, namelijk: 01 Jacob’s Protection en 02 Alice Had A Vision –  Again. De gouden nagellak: 03 A Piece Of Forever vind ik niet zo heel bijzonder en 04 Edward’ s Love is een zwarte basiskleur met veel zilverkleurige glittertjes, maar deze trok mij niet aan.

01 Jacob’s Protection is een mystiek nachtblauwe basiskleur met lekker veel gekleurde glittertjes. Ik moet wel zeggen dat de lichtblauwe glittertjes overheersen. 01 Jacob’s Protection is een mooie kleur die ik zeker bij Twilight vind passen en dekt prima met twee laagjes.

02 Alice Had A Vision –  Again is ook zo’n prachtig donker en dramatisch paarse tint met wederom veel gekleurde glittertjes. Alhoewel ik 01 Jacob’s Protection een mooie kleur vind, vind ik 02 Alice Had A Vision –  Again veel mooier, gewoon een prachtige kleur. Ook deze lak dekt goed met twee laagjes.

De ‘Twilight breaking dawn part 2’-nagellakken van Essence bevatten per flesje 10 ml en kosten normaliter € 1,99, maar dit tweetal heb ik in de aanbieding gekocht voor 3 euro. De lakjes dekken prima met twee laagjes en blijven tot wel twee dagen goed op de nagels zitten.

Ik ben heel tevreden met deze twee nagellakken en ze zijn beide een goede aanvulling op mijn nagellakcollectie.

2 reacties

 1. Wat een leuke blog!
  Bedankt voor je reactie:)
  Ik heb hem gewoon bij de albert heijn gekocht hihi
  Elkaar volgen?
  xxxx

 2. zegt:

  Jacob’s Protection is moooi, heb hem zelf ook! Geswatcht op mijn blog ook hihi

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *