NOTW: Rimmel London Ring A Ring O’ Roses

Ik heb een zwakte voor rooskleurige producten en de nagellak is hier absoluut geen uitzondering van. Roze is een kleur waar ik lekker vrolijk van word en van roze nagellakken kan ik maar niet genoeg hebben. Ondanks dat ik inmiddels een ruime hoeveelheid aan roze nagellakken heb is er altijd nog wel een plekje voor een roze pareltje vrij.

Ring A Ring O Roses rimmel londonRing A Ring O’ Roses rimmel londonDit is Rimmel London Ring A Ring O’ Roses, een mooi babyroze kleurtje dat ook wel onder de pastelkleuren past.  Het is een zacht kleurtje welke perfect is voor zomerse dagen en een zomerse outfit compleet maakt.

Rimmel Ring A Ring O Roses Ring A Ring O’ Roses is een creamy lakje met een brede borsteltje. Het borsteltje lakt wel fijn maar de structuur van de nagellak is wat aan de dikke kant waardoor het lastig lakken kan zijn. In het buitenlucht lakken wordt ook nog eens bemoeilijkt omdat de nagellak redelijk snel droogt. Het goedje dekt bij mij helaas niet volledig met twee laagjes en is een derde laagje wel nodig. Maar dit vind ik nooit een punt, mijn grens ligt toch wel bij de drie laagjes.

Rimmel London Ring A Ring O RosesQua droogtijd heb ik absoluut niets op aan te merken, het lakje droogt supersnel. De houdbaarheid van Ring A Ring O’ Roses is gemiddeld vier dagen en dat vind ik ook wel netjes. Ik ben fan van dit kleurtje maar de structuur en lakgemak valt mij net wat tegen.

Rimmel London Ring A Ring O’ Roses heeft een verkoopprijs van rond de € 4,95, maar dit ik kocht deze tijdens een 1+1 actie en dus extra voordelig.

Wat vind je van dit kleurtje?

9 reacties

 1. zegt:

  Dit vind ik echt een heel schattig kleurtje. Fijn ook dat ie zo snel droogt 🙂

 2. zegt:

  LOVE zo’n kleur 😀 erg pretty!

 3. zegt:

  superkleurtje!

 4. zegt:

  lief kleurtje!

 5. zegt:

  Wauw, ontzettend mooi! Lekker zomers!

 6. zegt:

  Wat een lief en leuk kleurtje!

 7. Mooi kleurtje, heel girly 🙂 Ik ben fan van Rimmel lakjes.

 8. zegt:

  ziet er super leuk uit,, mooie kleur

 9. zegt:

  Wat een lief & schattige kleur roze 🙂 I love it!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *