NOTW: Orly Fancy Fuchsia

Als je voor de zomer nog op zoek bent naar een nagellakkleur die van je nagels afknalt en je outfit een opvallend accent geeft dan is dit absoluut een kleurtje dat je moet hebben. Dit is Fancy Fuchsia van Orly. Het lakje is bij uitstek een kleurtje dat jouw nagels, ongeacht je kledingstyle, lekker laat opvallen.

Orly Fancy FuchiaOrly Fancy Fuchsia is een supertrendy nagellakkleurtje dat absoluut zomerproof is. Het lakje heeft een opvallende felroze tint die naar neonroze neigt. Het is zo’n typische ‘in your face!’ kleurtje, ik houd er wel van.

Fancy Fuchsia is een creamy lakje dat fijn lakt en een prima dekking heeft. Het lakje dekt met één laagje net niet goed genoeg waardoor een tweede laag nodig is. Prima dekking dus! En de droogtijd is ook helemaal in orde.

Orly FancyFuchiaFancy Fuchia OrlyIk ben een nail polish addict met veel verschillende roze tinten maar geen van mijn nagellakken lijkt op dit felle Fancy Fuchsia. De kleur is in het echt nog intenser als op de foto! Ik ben superenthousiast over dit kleurtje, de dekking en houdbaarheid zijn beide super en de substantie is prima. Mijn nagellakstash is een pareltje rijker.

Fancy Fuchia Orly 1Nog een pluspuntje aan de lakken van Orly vind ik de handige rubberachtige doppen van de flesjes. Deze bieden je tijdens het lakken een goede houvast.

Orly Fancy Fuchsia is voor  € 8, 95 via Beautyvoordeelshop.nl te bestelling.

Wat vind jij van dit knal kleurtje?

11 reacties

 1. zegt:

  Wauw, lekker knapkleurtje!

 2. zegt:

  Wat een leuke felle kleur 🙂

 3. zegt:

  super mooie girly tint 😀

 4. Wauw, wat een heerlijk roze kleurtje! 🙂

 5. zegt:

  Mooi, vrolijk kleurtje zeg! 🙂

 6. zegt:

  mooie kleur! je hebt ook een hele mooie vorm van nagels. 🙂

 7. zegt:

  Wow echt mooi! Staat ook supermooi bij jouw huidskleur 🙂

 8. zegt:

  Wauw wat fel. Staat je prachtig! X

 9. zegt:

  wow, prachtig kleurtje

 10. zegt:

  wowwww! Die is echt heel mooi 🙂 ik hou echt van die felle roze kleuren!

 11. zegt:

  Wauw wat een mooi roze kleurtje! Lekker fel 😀

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *