NOTW: Kleancolor 116 Midnight Queen

Ik ben een ware nail-addict. Van nagellakken kan ik, net als veel dames, maar niet genoeg krijgen. En met een eigen beautywebshop komt dat natuurlijk goed van pas. Ik ben in de gelegenheid om diverse merken en kleuren nagellakken te testen en deze ervaring wil ik dan ook graag met jullie delen in de vorm van een wekelijkse NOTW oftewel Nail Of The Week. Het is zeker niet zo dat ik uitsluitend nagellakken uit mijn webshop laat zien, ook merken die niet in mijn webshop terug te vinden zijn zullen voorbij komen. Elke maandag zal er een kleurtje centraal staan waarbij ik laat weten wat ik van het lakje vind en uiteraard zal deze vergezeld worden met een aantal swatches.

Deze week laat ik je kennismaken met een nagellakmerk dat ik tot voor kort nooit op mijn nagels gehad heb. Kleancolor is een Amerikaans cosmetica-budgetmerk dat daar zeer geliefd is en langzaam maar zeker ook in Nederland naamsbekendheid krijgt. De nagellakcollectie van Kleancolor bestaat uit maar liefst 253 tinten, van normaal tot (grove) glinsterlakken. Kleancolor nagellakken hebben een long-lasting en chip-resistant-formule.  Een klein deel van deze collectie is in mijn webshop beautyvoordeelshop.nl verkrijgbaar.

Een kleur waar ik meteen verliefd op werd is deze 116 Midnight Queen; een prachtige diepblauwe glinsterlak met een bijpassende naam. Alhoewel ik niet dol ben op glinsterlakken en ik nauwelijks donkere nagellak draag, vind ik deze Midnight Queen op mijn nagels schitterend. Voor afwisseling vind ik deze donkerblauwe kleurtjes met ‘sparkle’ heel mooi. Wat ik apart aan deze Midnight Queen vind is dat, afhankelijk van de lichtval, er naast de blauwe ook roze glittertjes waarneembaar zijn. Deze zijn absoluut noch opvallend noch storend.

Midnight Queen heeft twee laagjes nodig voor een mooi resultaat en droogt redelijk snel. Bij een derde laagje wordt de diep blauwe kleurtje nog intenser. Nog een meevaller vind ik de geur van deze lak, het ruikt best aangenaam. Midnight Queen zit al drie dagen op mijn nagels en ziet er nog goed uit. Ik ben er helemaal weg van en behoort Midnight Queen absoluut tot mijn favoriete donkere lak.

Kleancolor 116 Midnight Queen is voor € 3,85 bij www.beautyvoordeelshop.nl te bestellen.

Q: Wat vind jij van Midnight Queen?

4 reacties

 1. zegt:

  Mooi kleurtje! XO

  p.s. op mijn blog valt €25,- shop tegoed te winnen! klik hier.

 2. Wauw! prachtkleurtje! Je hebt ook ontzettend mooie nagels, mijne moet ik kort houden voor gitaar spelen, dus heel vaak draag ik geen nagelak.
  Maar ik moet het echt vaker gaan doen! Leuk artikel! xx

 3. Wow, heel erg mooi!

 4. Debbie zegt:

  Mooi kleurtje! Kleancolor heeft vele mooie kleurtjes waar ik dol op ben.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *